Skip to main content

Beste scouts en ouders,

Komend weekend (28 juni) is de laatste opkomst voor de zomervakantie, daarom leek het ons leuk om af te sluiten met een restaurantopkomst. Dit houdt in dat de scouts jongens gezamelijk een maaltijd zullen bereiden en deze tijdens de avond zullen serveren aan de aanwezige ouders, broertjes en zusjes. Het voorbereiden van deze fantastische dag zal plaatsvinden tijdens de normale opkomst en we zullen rond 18:00 uur de deuren van restaurant ’t Volbert openen.

Er zullen 3 gangen worden geserveerd, ieder gemaakt en bedacht door een ander groepje scouts. Om dit alles te kunnen doen willen we vragen rekening te houden met een bijdrage van maximaal 5 euro per persoon.

Mocht je vorige opkomst er niet zijn geweest, dan kun je contact opnemen met de leiding (verkennerleiding@volbert.nl), zodat we jullie eerlijk kunnen verdelen over de huidige groepen.

Om een goede inschatting te maken voor de inkopen die we gaan doen willen we jullie vragen voor komende donderdag (26 juni) een email te sturen met daarin vermeld met hoeveel personen jullie zullen aanschuiven in ons schitterende restaurant.

Met vriendelijke groet,
De scoutsleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?