Skip to main content

Beste Scouts,

 

Aankomend weekend is het weer tijd voor de Joti. Voor dit fantastische evenement hebben we natuurlijk een aantal gave activiteiten gepland. Op vrijdagavond begint de Joti voor de Stam en de Explorers. We beginnen om 8 uur en gaan feest plezier hebben met games en andere leuke dingen tot een uur of twaalf. Het feest zal waarschijnlijk nog doorgaan na twaalven echter, de mensen die dan nog blijven plakken gaan lekker helpen met opruimen voor de volgende dag.

Die volgende dag is het tijd voor de opkomst van de Welpen en de Scouts. Die gaan in gemende groepen een posten spel doen met een aantal gezamenlijke spellen met iedereen.  Om deze super gave dag nog iets specialer te maken duurt deze opkomst langer dan gebruikelijk. De opkomst duurt tot 5 uur met mogelijk wat uitloop van op zijn hoogst 10 minuten.

Nog een klein verzoekje aan iedereen om lege conservenblikken mee te nemen.

Als er nog vragen zijn mag je deze sturen naar benjamin@volbert.nl

Wij hopen jullie allemaal te zien vrijdag en zaterdag,

 

De Joti-commissie

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?