Skip to main content

Lieve explorers,

De truien voor de nieuwe leden (Simon, Dominique, Dirk, Teun, Cyrine, Pim, Shania, Marissa) zijn onderweg. Je krijgt de trui bij je installatie tijdens het weekendkamp op 16 november. De trui kost 35 euro. Je kunt dit bedrag overschrijven naar nl34abna0605658927 t.n.v. J. de Boer.

Natuurlijk heb je al explorer ook een volbert das nodig. Heb je nog geen das, of ben je ‘m verloren? Neem dan 5 euro mee naar de opkomst deze week, we zorgen dat je dan een nieuwe das krijgt van onze groepsbegeleider.

Tijdens het weekendkamp vind ook de installatie plaats. Dit zal zondag om 13:00 uur gebeuren op onze kamplocatie (zie de post van Mart voor meer kampinformatie). Iedereen die nog niet is geïnstalleerd als explorer, zal dan geïnstalleerd worden (dus bijna iedereen!). Je hebt hiervoor dus je trui + das nodig. Je familie is van harte uitgenodigd om langs te komen. We fietsen na het kamp samen terug naar Enschede.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?