Skip to main content

Hallo beste ouders/verzorgers en explorers,

 

Ook dit jaar collecteert scouting ’t Volbert voor Jantje Beton (en ook voor zichzelf). Door de collecte is het mogelijk om materialen aan te schaffen zonder dat dit leidt tot een eventuele contributieverhoging. Van de opbrengst gaat de helft naar scouting ’t Volbert en de andere helft is voor Jantje Beton.

 

Op vrijdag 13 maart is de opkomst voor de zoals altijd bij ’t Volbert. Tijdens de opkomst collecteert uw zoon/dochter/pupil voor Jantje Beton. Om een zo hoog mogelijke opbrengst te krijgen beginnen de explorers een uurtje eerder dan te doen gebruikelijk.

Het aanvangstijdstip is, zoals u elders al heeft kunnen lezen, 18.45u.

 

De explorers dienen in uniform met das bij de opkomst te komen.

 

Tot slot wil ik u vragen om uw medewerking aan de collecte in de buurten rondom ’t Volbert en alle hulp is welkom. U kunt deze week iedere avond vanaf 18.45u een collectebus ophalen in het clubhuis van ’t Volbert.

 

Mochten er nog vragen zijn? Stel ze gerust.

 

Met hartelijke groet,

 

Jeroen Veldhuis

jeroen.veldhuis@volbert.nl

06 5399 4799

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?