Skip to main content

Beste scouts en ouders,

Enkele weken geleden hadden we het er al over: Zomerkamp! Nog een paar weken, en dan gaan we op pad! We hadden veel verschillende ideeën in ons hoofd, en jullie gelukkig ook! Dus zijn we druk aan het bellen en mailen geweest, en we hebben wat weten te vinden! Het zomerkamp 2015 gaat naar ….

Oegstgeest!

Waar ligt dat nou weer denk je nu. Oegstgeest ligt tussen Leiden en de kust in. In deze post/mail proberen we jullie goed te informeren. Vrijwel alles staat helemaal vast, maar er kunnen nog wat kleine dingen veranderen. Lees de post alvast goed door.

 

Vertrek, reis & aankomst

We verzamelen zaterdag 11 juli om 09:00 op station Enschede. We nemen vanaf het station de trein naar Leiden, en zullen dan vanaf daar onze reis naar Oegstgeest vervolgen. In de loop van de middag komen we dan aan in Oegstgeest.

Op zaterdag 18 juli zijn we naar verwachting rond 15:00 uur weer op het station. We laten het exacte tijdstip op de dag zelf op de website zetten, om onnodig wachten door bijvoorbeeld vertraging te voorkomen.

 

Overnachten

We slapen deze week in tenten. Er een clubhuis waar we gebruik van mogen maken alleen mag hier niet overnacht worden. Net zoals bij ons eigen clubhuis. 😉

 

Bagage

Omdat we met de trein reizen, kun je alleen meenemen dat wat je zelf kunt dragen. Voor jullie dus de moeilijke opgave om meer thuis te laten dan normaal.  We zullen niet heel veel lopen met alle spullen, maar van station naar clubhuis is natuurlijk wel snel een paar kilometer. Een hike-rugzak heb je dus echt nodig!

Check ook of je KIF-formulier nog up2date is, en stuur hiervan een digitale versie + een digitale kopie van je id-kaart naar douwe@volbert.nl (voor zowel verkenners als padvindsters).

 

Kosten

De kampkosten voor dit jaar zijn E 130,-. Het totale bedrag graag uiterlijk maandag 6 juli overschrijven naar rekening: NL71INGB0008553366 t.n.v. D.E. Hofstra.

Vermeld a.u.b. je naam in de omschrijving.

 

Ga je mee?

Dat willen we graag snel weten, zodat we alvast de treinkaarten kunnen kopen. Eigenlijk gaan we ervan uit dat jullie allemaal mee gaan, maar toch… Geef het zo snel mogelijk door!

 

Samengevat

  • Mail zo snel mogelijk of je meegaat
  • Controleer je KIF-formulier
  • Stuur een digitale versie van je kif + een kopie van je id-kaart naar douwe@volbert.nl
  • Maak de kampbijdrage van E130,- (voor ma. 6 juli) over naar  rekening: NL71INGB0008553366 t.n.v. D.E. Hofstra

 

Wij hebben er heel veel zin in, het wordt vast een fantastische week!

Groetjes van de leiding!

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?