Skip to main content

Beste ouders/verzorgers,

Op zaterdag 3 oktober houden wij onze jaarlijkse informatieavond in het clubhuis van ‘t Volbert. De informatieavond begint om 19.00 uur en zal tot uiterlijk 21.00 uur duren. Vanaf 18.45 uur bent u welkom.

Bij deze bent u van harte uitgenodigd.

Tijdens de informatieavond zal eerst in een gezamenlijk gedeelte in het kort wat over onze vereniging worden verteld.

Vervolgens zullen alle speltakken afzonderlijk een eigen presentatie houden. Tijdens deze presentatie zal het leidingteam zich voorstellen. Daarnaast komt aan bod welke activiteiten wij allemaal ondernemen. Ook vernemen we graag van u bij welke activiteiten u ons zou kunnen helpen. En per speltak zijn we op zoek naar een afgevaardigde namens de ouders bij de groepsraad. Uiteraard is er alle gelegenheid om vragen te stellen, dit kan trouwens ook vooraf via de e-mail.

Het is naar onze mening voor alle ouders/verzorgers de moeite waard om langs te komen.

We hopen dat u zaterdag 3 oktober aanwezig bent op de informatieavond.

Ik hoor graag van u of u op de informatieavond aanwezig bent in verband met het klaarzetten van de koffie en de zitplaatsen. U kunt mailen naar jeroen.veldhuis@volbert.nl

Met hartelijke groet,

Leiding en bestuur ‘t Volbert

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?