Skip to main content

Beste welpen jongens, meisjes en ouders,

Hopelijk heeft iedereen een goede jaarwisseling gehad! Nu moeten wij met de welpen jongens en meisjes natuurlijk de gelegenheid hebben 2016 in te luiden. Daarvoor hebben wij een leuke activiteit op de planning staan.

Zaterdag 9 januari 2016 nemen de welpen jongens en meisjes een Nieuwjaarsduik. Wij gaan zwemmen in het Aquadrome.

De Nieuwjaarsduik vindt plaats van 13.00 uur tot 16.00 uur; de welpen kunnen worden gebracht en gehaald bij zwembad het Aquadrome.

Aangezien deze activiteit iets meer kost dan de gemiddelde opkomst, vragen wij een kleine ouderbijdrage van 1,50 euro per welp. Deze kun je bij aanvang contant aan de leiding voldoen. S.v.p. gepast betalen.

De leiding verzorgt verder één pauze met drinken en een versnapering voor de welpen. Denk je hieraan niet genoeg te hebben, neem dan zelf ook voldoende drinken en eten mee.

Ten slotte gaat de leiding ervan uit dat iedereen de zwemdiploma’s A en B heeft en dus goed kan zwemmen. Mocht dat niet het geval zijn, of zijn er andere omstandigheden waarmee wij rekening moeten houden, mail dit dan uiterlijk vrijdag 8 januari naar de contactpersoon van jouw speltak (welpen jongens: Tijs Weustenraad; welpen meisjes: Mark Agterhorst).

Wij hebben veel zin in de Nieuwjaarsduik en hopen jullie allemaal te zien!

Met vriendelijke groet,

De welpenleiding (jongens en meisjes).

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?