Skip to main content

Beste ouders/verzorgers en welpen,

 

De welpen gaan op weekendkamp.

Locatie

Dit kamp wordt gehouden bij scouting Skoltaro te Eibergen: http://www.skoltaro.nl/

Data/tijden

Op zaterdag 9 april kunt u uw welp in uniform brengen op de kamplocatie om 1100h. Op zondag 10 april begint om 1430h de installatie van de nieuwe welpen; ouders zijn hierbij van harte welkom. Het kamp is daarna om 1500h afgelopen.

Noodtelefoon

Tijdens het kamp is de leiding voor dringende gevallen bereikbaar op het noodtelefoonnummer  06-26945839 van Martijn Hendrix .

Kampbijdrage

De kampbijdrage per welp is € 21,- Deze kan bij het begin van dit kamp contant betaald worden.

Aan-/afmelden

Wilt u, i.v.m. de voorbereidingen, de aan-/afmelding uiterlijk zaterdag 26 maart per e-mail aan Tijs Weustenraad doorgeven? We doen ons best voor een superleuk weekend, en hopen daarom dat zo veel mogelijk kinderen meegaan.

Installatie

Op zondag 10 april om 14:30 worden de welpen die zijn overgevlogen en/of die nieuw zijn bij de welpen jongens geïnstalleerd. Alle ouders zijn van harte welkom om hier bij te zijn. Het is voor de installatie belangrijk dat alle welpen hun uniform en hun Volbertdas dragen. De welpen die geïnstalleerd worden hoeven alleen een uniform aan, en dus nog geen das; zij ontvangen apart een bericht over de installatie.

KIF

Van iedere welp dient de welpenleiding in het bezit te zijn van een volledig ingevuld “Kamp Informatie Formulier” (hierna: KIF). Het document BLANCO_KIF kun je hier downloaden of is op te vragen bij de welpenleiding. Als de leiding al in bezit is van een recente KIF hoef je deze niet nog een keer in te vullen. Is de leiding nog niet in bezit van jouw KIF, zorg dan ervoor dat deze zo snel mogelijk ingevuld bij Tijs Weustenraad terecht komt.
Tijdens het weekendkamp moet de leiding in bezit zijn een KIF, anders kun je niet mee(!)

Paklijst:

 • Eenslaapzak en een zachte ondergrond (bijvoorbeeld een matje);
 • Eenjas & regenkleding;
 • klerenvoor bij het kampvuur;
 • Drogereservesokken, waterdicht schoeisel (bv laarzen);
 • Pyjama;
 • Uniformen das;
 • Tandenborstelmet geschikte pasta & Zeep & Handdoek.
 • Evt. Medicijnen(geeft u dit even aan op het Kampinformatie-formulierv.p.? Deze wordt op aanvraag verstrekt door de leiding);
 • Zaklamp;
 • Zakmesmet naamlabel;
 • Bord, Mok, Bestek met naamlabel.
 • Evt. themakleding.
 • Iets lekkers voor de leiding wordt gewaardeerd

 Overige informatie

We hebben de beschikking over een clubhuis, maar  kan het ’s nachts erg koud zijn. Neem dus een goede bodemisolatie (isolatie matje/zelf

opblaasbaar matje), slaapzak en/of deken mee.

 

Dit kamp wordt gedraaid door de bekende leiding: Pim, Shania, Machiel, Martijn, Simon, Dominique en Tijs.

Denkt u bij de ontvangst op zaterdag aan het volgende:

 1. De kampbijdrage kan contant worden voldaan bij aankomst.
 2. Zakmessen dienen tegelijkertijd met de betaling te worden ingeleverd. Uit veiligheidsoverwegingen mogen de welpen alleen met toestemming onder toezicht in de kampvuurkuil met messen ‘spelen’.
 3. Snoepgoedthuislaten. Onze ervaring is dat privé- snoepvoorraden van kinderen leiden tot oneerlijkheid (het ene kind heeft veel snoep, het andere weinig) en snoepen vlak voor de maaltijden, en dat is niet wenselijk. Daarom zal de leiding zorgen voor voldoende snoep/tussendoortjes/eten op geschikte momenten voor iedereen.

Mocht u nog vragen hebben over het kamp, neem dan gerust contact met de leiding op.

We hebben er zin in.

Met vriendelijke groeten van de welpenleiding.

 

 

Routebeschrijving:

 

Adres:

Oude Needseweg 3

Eibergen

 

Route:
Neem vanuit Enschede de N18 naar Haaksbergen. Blijf de N18 volgen tot je bijna bij Eibergen bent. Na het passeren van de watertoren, sla je de tweede weg rechtsaf; dit is de parkeerplaats bij een begraafplaats. Parkeer hier uw auto. Aan het eind van de parkeerplaats is een bospad. Blijf dit bospad rechtdoor lopen totdat u bij de blokhut komt.

Naamloos

Routekaart Haaksbergen – Blokhut bij Eibergen

Naamloos

Routekaart N18 – blokhut

Let op: De rode stip is het navigatieadres, maar er is hier geen parkeermogelijkheid. Volg daarom de blauwe lijn naar de parkeerplaats naast de begraafplaats. Volg de rode lijn (bospad) naar de blokhut.

Naamloos

Blokhut

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?