Skip to main content

Geachte ouders/verzorgers,

 

Het is bijna weer zo ver: TVK! We gaan net zoals vorig jaar weer op meedoen. We willen dit jaar tijdig weten wie er allemaal meegaan en daarom het verzoek om de onderstaande link in te vullen voor 2 april 2016. Het kamp zal plaatsvinden van zaterdag 28 mei tot en met zondag 29 mei. De tijden worden later nog bekend gemaakt. We gaan met onze eigen groep kamperen en doen spectaculaire activiteiten met andere groepen uit Twente. Dit kamp is altijd in thema: maar het thema wordt later nog bekend gemaakt door de organisatie. De kosten zullen omtrent de 20 euro liggen, deze kosten kunnen nog hoger of later uitvallen. Houd hier dus rekening mee. Paklijst, KIF, tijden, definitieve kosten, thema etc zullen allemaal later bekend worden gemaakt, door ons.
Link voor inschrijven en uitschrijven: http://goo.gl/forms/vvJp2WmT6g

 

DSC00188

Wat en waar is het Twents voorjaarskamp?
Het Twents Voorjaarskamp is een jaarlijks terugkerend avontuurlijk scoutingkamp voor Scoutinggroepen uit heel Twente. Dit betekent dat we op het kamp gave activiteiten gaan doen met andere speltakken! Het twents voorjaarskamp vindt plaats op het Zuidkamp, de voormalige militaire vliegbasis net ten noorden van Enschede. Het precieze adres is: Zuidkamp 70, 7524 PJ Enschede. Kom je je zoon/dochter met de auto brengen? In de directe omgeving hangen er bordjes zodat je het terrein niet zult missen. Ter plekke zal staan aangegeven waar je kunt parkeren mocht je al nieuwsgierig zijn… dan kun je alvast een kijkje nemen op de site nemen op de site:http://www.twentsvoorjaarskamp.nl/

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Carlien Hageman welpenmeiden leidster

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?