Skip to main content

Beste welpen-meiden en ouders/verzorgers,

Allereerst excuses voor het late bericht, dit omdat we nog geen contact kregen met Bengeltjesdorp voor een reservering.

Ja, u/je leest het goed, deze zaterdag gaan we weer naar Bengeltjesdorp! Dit is een superopkomst en daarom gaat alles een beetje anders dan normaal, hieronder alle info:

Vervoer: De kinderen moeten zelf naar de speeltuin worden gebracht. U kunt hierbij evt. ook denken aan carpoolen met meerdere welpen-meisjes.

Adres: Esrein 21, Hengelo. Hieronder een link waar de route van uw locatie naar de speeltuin weergeven staat:

https://www.google.nl/maps/dir//Esrein+21,+7553+CX+Hengelo+Ov/@52.2610161,6.7201544,12z/data=!3m1!4b1?hl=nl

Tijd: De kinderen worden om 12 uur verwacht bij de speeltuin. Om ongeveer 5 uur kunnen ze weer opgehaald worden bij de ingang. We snappen dat dit een stuk eerder is dan de normale starttijd, dus als u al andere plannen had en uw kind hierdoor later komt is dit geen probleem, maar hebben we hier wel een e-mail of telefoontje nodig om hier rekening mee te kunnen houden.

Extra informatie: Voor eten en drinken word gezorgd, en andere consumpties worden er niet toegestaan, dus u hoeft uw kind geen eten of drinken mee te geven voor in de speeltuin. Onder eten in de speeltuin verstaan we een patatje met een knakworst etc. Indien uw kind allergisch is, of er andere belangrijke dingen zijn, kunt u ons altijd mailen. Wel zou het fijn zijn als uw kind iets van een boterham heeft gegeten voor we de speeltuin in gaan, want het eten komt zo halverwege de tijd.

Aanmelden: We zouden graag weten hoeveel kinderen er mee gaan i.v.m de reservering, dus vagen wij u uw kind aan te melden via de mail. Dit kan naar ditzelfde mailadres. Kan uw kind niet komen horen we dat ook graag.

We hopen jullie allemaal te zien, en er samen een leuke superopkomst van te maken!
Bij vragen kunt u altijd mailen naar lisa@volbert.nl of kabouterleiding@volbert.nl. Bij spoed zijn wij altijd bereikbaar op 06-57870900 (Lisa mobiel), of anders 06-36513385 (Mark mobiel).

Mvg,
De welpenmeidenleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?