Skip to main content

Beste welpenmeiden,

Dit jaar worden jullie uitgenodigd in de gevaarlijke Jungle van India! Hier worden jullie opgeleid van welpjes naar echte volwaardige wolven! Je wordt natuurlijk niet zomaar lid van een wolvenroede, dit wordt jullie geleerd door de leiders van de roede. Helaas is er een kans dat we enge dieren tegenkomen in de jungle die het ons niet makkelijk gaan maken, maar de leiders van de roede gaan jullie leren dat je ze allemaal kunt verslaan, als je maar samenwerkt! We houden ons bezig met het verhaal van ’the jungle book’ en gaan heel veel gave dingen doen! Hier onder alle info voor dit avontuurlijke kamp in de jungle.

Paklijst

 • – Themakleding
 • – Slaapzak en een zachte ondergrond (Matje, Luchtbed)
 • – Warme trui (Het kan koud worden in die regenachtige jungle)
 • – Reserve kleding (extra sokken / ondergoed)
 • – Pyjama
 • – Je uniform/das
 • – Goed schoeisel (Bergschoenen)
 • – Toilettas (tandenborstel + Tandpasta)
 • – Theedoek
 • – Medicijnen
 • – Zaklamp
 • – Eventueel je zakmes
 • – Bord, mok en bestek
 • – KIF (voor als er een gewonde valt in die gevaarlijke jungle): Deze mag je meenemen of opsturen! Zonder kun je niet op kamp! (naar lisa@volbert.nl)

Locatie

De jungle die we gaan verkennen bevind zich in Haaksbergen. We slapen in het clubhuis van Scouting Han Jordaan.

Adres: Dievelaarslaan 4, Haaksbergen. Het adres op google maps vind je hier, op deze manier kunt u makkelijk een routebeschrijving berekenen: Dievelaarslaan 4

Aan/Afmelding

De deadline voor de Aan/Afmelding is Donderdag 24 November om 22:00 uur. Aanmelden kan bij Lisa: Dit kan via de mail, of via een telefoontje (lisa@volbert.nl of 06 57870900)

Tijden

We openen het kamp zaterdag om 10 uur. De welpen kunnen zondag na de installatie (kwart over twee) weer worden opgehaald. De installatie zal ongeveer tot 3 uur duren en dan sluiten we en is het kamp al weer afgelopen.

Noodtelefoon

Bij nood of vragen tijdens kamp zelf, bel: 06 36513385 (Teamleider Mark Agterhorst)

Kampbijdrage

De kosten voor dit Jungle-avontuur: De kampbijdrage is dit jaar € 18,- . Deze bijdrage kan contant bij aankomst betaald worden aan Kelvin.

Installatie

Op zondag 27 november na afloop van het kamp gaan wij nieuwe welpen (en leiding) installeren, dit gebeurt om kwart over 2, de familie is van harte welkom (graag zelfs!) om de installatie bij te wonen. Vanaf een uur of 2 hebben wij de koffie klaar staan.

Het is belangrijk dat alle –met name nieuwe- welpen in uniform zijn.

Verzekering

Jouw welp is door lidmaatschap bij Scouting Nederland verzekerd. Dit betreft dan de ongevallen- en de aansprakelijkheidsverzekering. Geadviseerd wordt dat jouw welp zelf ook verzekerd is; de scoutingverzekering is namelijk slechts een aanvullende verzekering. Verder sluiten wij met de groep geen gezamenlijke reis- en bagageverzekering en dergelijke af. Indien u deze verzekering wenst, dien je deze zelf af te sluiten.

KIF

De KIF is hier te downloaden. Iedereen moet deze invullen! Zonder KIF (KampInformatieFormulier) is het niet toegestaan om op kamp te gaan. Ook het verzoek aan alle welpen die al eerder een KIF inleverden, deze opnieuw mee te nemen of op te sturen!

Daarnaast vragen wij ook de kinderen die niet op kamp gaan hun KIF op te sturen voor 24 november, want we hebben ze nog veel vaker nodig. Bijvoorbeeld voor de Kersthike, waar we natuurlijk ook allemaal naar toe gaan 😉

Tot slot

Dit kamp word begeleid door de bekende leiding: Lisa, Meerminman (Mark), Cyrine, Kelvin en Shania.

Mocht u nog vragen hebben over het kamp, mail dan gerust naar lisa@volbert.nl.

Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen in de Jungle!

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?