Skip to main content

Beste scouts jongens, meiden en ouders,

Hopelijk heeft iedereen een goede jaarwisseling gehad! Nu moeten wij met de scouts jongens en meiden natuurlijk de gelegenheid hebben 2017 in te luiden. Daarvoor hebben wij een leuke activiteit op de planning staan.

Zaterdag 7 januari 2017 nemen de scouts jongens en meisjes een Nieuwjaarsduik. Wij gaan zwemmen in het Aquadrome!

De Nieuwjaarsduik vindt plaats van 12:00 uur tot 16:00 uur; de scouts kunnen worden gebracht en gehaald bij zwembad het Aquadrome of op eigen gelegenheid komen. Met toestemming van de ouders kunnen de scouts hier nog een uur aan vastknopen. Het zwembad sluit namelijk om 17:00 uur.

De leiding verzorgt verder één pauze met drinken en een versnapering voor de scouts. Denk je hieraan niet genoeg te hebben, neem dan zelf ook voldoende drinken en eten mee.

Ten slotte gaat de leiding ervan uit dat iedereen de zwemdiploma’s A en B heeft en dus goed kan zwemmen. Mocht dat niet het geval zijn, of zijn er andere omstandigheden waarmee wij rekening moeten houden, mail dit dan zo snel mogelijk  naar de contactpersoon van jouw speltak (scouts jongens: Kirsten Baayens; scouts meiden: Sanne Hofstra).

Wij hebben veel zin in de Nieuwjaarsduik en hopen jullie allemaal te zien!

Met vriendelijke groet,

De scoutsleiding (jongens en meiden).

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?