Skip to main content

Hallo allemaal,

Aanstaande zaterdag 4 maart is het weer iScout! Dit is een te gek evenement met creatieve doe-opdrachten en uitdagende reisvragen over culturen, landen en plaatsen op deze aarde. Om 18:00 verzamelen we op het clubhuis en neem zo nodig een laptop mee om reisvragen mee te beantwoorden. Alvorens iScout 2017 begint moeten we namelijk nog een groepsfoto maken, kunnen we eventueel gezamenlijk eten en verdelen we de taken. Om 19:00 begint dan officieel de iScout en gaan er groepen bezig met doe-opdrachten of reisvragen. Door de knotsgekke doe-opdrachten krijgen we credits die we kunnen investeren in reisvragen. indien we de reisvragen goed hebben incasseren we punten. Dit is een beetje hoe de activiteit in elkaar steekt.Het evenement is om 23:00 alweer afgelopen en om 00:00 verwachten we de uitslag. Vorig jaar stonden we op plaats 197 en dit jaar willen we dit verbeteren. Dus we hebben jullie hulp hard nodig!

Ga voor meer informatie naar deze site: https://iscoutgame.com/nl/home

met vriendelijke groet,

De iScout-commissie

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?