Skip to main content

Hallo beste scouts en ouders/verzorgers,

 

Ook dit jaar collecteert scouting ’t Volbert voor Jantje Beton (en ook voor zichzelf). Door de collecte is het mogelijk om materialen aan te schaffen zonder dat dit leidt tot een eventuele contributieverhoging. Van de opbrengst gaat de helft naar scouting ’t Volbert en de andere helft is voor Jantje Beton.

 

De opkomst is deze keer niet op zaterdag 18 februari, maar op vrijdag 17 februari om 18.45u. We hopen om 19.00u te kunnen beginnen met collecteren. Natuurlijk is de opkomst voor de zoals altijd bij ’t Volbert. Tijdens de opkomst collecteert de scouts voor Jantje Beton, onder begeleiding van de leiding of stamleden.

De scouts dienen in uniform met das bij de opkomst te komen.

 

Tot slot wil ik u vragen om uw medewerking te verlenen aan de collecte in de buurten rondom ’t Volbert en alle hulp is welkom. U kunt op dinsdag 14 februari en op woensdag 15 februari een collectebus ophalen in het clubhuis van ’t Volbert om op deze avonden te collecteren.

 

Mochten er nog vragen zijn? Stel ze gerust.

 

Met hartelijke groet, mede namens de scoutsleiding,

 

Jeroen Veldhuis

jeroen.veldhuis@volbert.nl

06 5399 4799

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?