Skip to main content

Beste scouts en ouders,

 

Vorige week hadden we het er al over: Zomerkamp! Nog een paar weken, en dan gaan we op pad!
Iets meer dan 100 KM van Enschede ligt het prachtige labelterrein Dwingeloo, waar we dit jaar naar toe gaan. Mocht je nieuwsgierig zijn kun je alvast een kijkje nemen op hun website: https://dwingeloo.scouting.nl/

Thema
De scouts jongens reizen af naar de tropen waar we onszelf opsluiten op een onbewoond eiland en moeten overleven. We hebben het over niets minder dan Expeditie Robinson!

Tijden
Zaterdag 22 juli om 13.00 uur worden de scouts verwacht in Dwingeloo. Zaterdag 29 juli kunnen de scouts om 11.45 worden opgehaald. Waarna we met zijn allen naar het clubhuis rijden waar het kamp wordt afgesloten.

Inschrijven
Inschrijven voor het zomerkamp kan via onderstaande link:
https://goo.gl/forms/E2nQNRXhtPVce2kn1

 

Noodtelefoon
Tijdens het kamp is de leiding voor dringende gevallen bereikbaar op deze nummers: 06- 26405311 van Kirsten en 06- 83254215 van Mart

Kampbijdrage
De kampbijdrage voor het zomerkamp is dit jaar € 130. Deze mag overgemaakt worden naar rekening nummer: NL60 RABO 0103 2672 12 op naam van B.A.G. Schrave-van der Salm
De betaling dient 10 juli op de rekening te staan vermeld bij het over maken de naam van de scout. (LET OP! Dit is een ander rekening nummer dan die van de scouts meiden!)

Verzekering
Uw kind is door het lidmaatschap bij Scouting Nederland verzekerd. Dit betreft dan de ongevallen- en de aansprakelijkheidsverzekering. Geadviseerd wordt dat uw kind zelf ook verzekerd is; de scoutingverzekering is namelijk slechts een aanvullende verzekering. Verder sluiten wij met de groep geen gezamenlijke reis- en bagageverzekering e.d. af. Indien je deze verzekering wenst, dien je deze zelf af te sluiten.

Fiets
Wij hebben fantastische activiteiten georganiseerd! Sommige zijn lopend te bereiken, maar voor sommige activiteiten moeten we er ook naartoe fietsen. De scouts moeten daarom een goeie fiets meenemen! Met goede banden, ketting en verlichting etc. Het is de verantwoordelijkheid van de ouder om de fiets op het kampterrein te krijgen en weer mee te nemen naar huis. Als dit niet lukt, raden we het aan om andere ouders te vragen of ze kunnen helpen. Als dit echt niet lukt, neem dan contact op met de leiding. dan kunnen we kijken of er nog een klein plekje is in de aanhanger.

KIF
We nemen de meeste recente kamp informatie formulier (KIF) mee van uw scout. Deze KIF kunt u Hier invullen of aanvullen. Het formulier staat dan onder het kopje Mijn scouting –> Aanvullende lidgegevens. Voor onjuistheden als gevolg van veroudering van het KIF aanvaardt de leiding geen aansprakelijkheid. Let op: bij de inschrijving heb u weliswaar eventuele dieetwensen en/of bijzonderheden doorgegeven. Echter vervangt dat niet het KIF; om mee te gaan op kamp is het noodzakelijk dat de leiding van de scouts jongens in het bezit is van een KIF.

Zonnebrand en anti-muggenspray
Het wordt warm en zonnig, dus het is erg belangrijk dat de kinderen voldoende zonnebrand, after-sun meenemen; Tevens is het nodig dat ze een bidon en een petje meenemen! Op het terrein zitten veel muggen, dus anti-muggenspul is wenselijk!

Een globale paklijst:

 • Fiets;
 • Een backpack (om alles in te doen);
 • Een slaapzak; 
 • Matje en eventueel een isolatiematje;
 • Kussen ;
 • Jas & regenkleding;
 • Voldoende kleding (maar zeker niet te veel);
 • Kleren voor bij het kampvuur;
 • Waterdichte schoenen waar de scout lang op kan lopen;
 • Voldoende sokken;
 • Dagrugtas;
 • Bidon;
 • Pyjama;
 • Zwemkleding en handdoek;
 • Uniformen en das;
 • Toiletspullen
 • Tandenborstel en tandpasta
 • Evt. Medicijnen(geef dit even aan op het Kampinformatie-formulier s.v.p. Deze wordt op aanvraag verstrekt door de leiding);
 • Zaklamp; Zonnebrandcrème;
 • After-sun;
 • Anti muggenspray;
 • Zakmes;
 • Bord, Mok, Bestek met naamlabel;
 • Theedoek;
 • Themakleding (Expeditie Robinson);
 • Iets om mee te vermaken, (spel, boek etc.);
 • Snoep;
 • Iets lekkers voor de leiding wordt gewaardeerd;

Een goed humeur.

Wij hebben er erg veel zin in!

Groetjes de scouts- jongens leiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?