Skip to main content

Beste ouders/verzorgers,

Hierbij nodigen wij u uit voor onze informatieavond voor ouders.
Op vrijdag 20 oktober houden wij onze jaarlijkse informatieavond in het clubhuis van ‘t Volbert. De informatieavond begint om 19.00 uur en zal tot uiterlijk 21.00 uur duren (inclusief een afsluitende borrel). Vanaf 18.45 uur ben je welkom; er staat dan koffie/thee klaar. Tijdens de informatieavond zal in het kort wat over onze vereniging worden verteld. Daarnaast zullen wij ons als leidingteam voorstellen. Ook komt aan bod welke activiteiten wij allemaal ondernemen, zoals kampen. Kortom, je kunt een goed beeld krijgen van de gang van zaken bij scouting. Uiteraard is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Bovendien is er tijdens de afsluitende borrel alle gelegenheid om nader kennis te maken met het leidingteam, vragen te stellen of om mooie anekdotes over scouting aan te horen! Het is naar onze mening voor alle ouders/verzorgers de moeite waard om langs te komen. We hopen dat u vrijdag 20 oktober aanwezig bent op de informatieavond. Wij horen graag of u op de informatieavond aanwezig bent in verband met het klaarzetten van de koffie en de zitplaatsen. S.v.p. een mail sturen naar welpenleiding@volbert.nl

Met vriendelijke groet,

De welpen jongens leiding.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?