Skip to main content

Beste ouders/verzorgers en welpen,

 

De welpen gaan op weekendkamp.

 

Locatie

Dit kamp wordt gehouden in Blokhut “Our Ark” van Jong Nederland in De Lutte.

Adres: Kerkenbospad 5, 7587 NH De Lutte.

 

Data/tijden

Op zaterdag 18 november kunt u uw welp in uniform brengen op de kamplocatie om 1100h. Op zondag 19 november begint om 1430h de installatie van de nieuwe welpen; ouders zijn hierbij van harte welkom. Het kamp is daarna om 1500h afgelopen.

 

Noodtelefoon

Tijdens het kamp is de leiding voor dringende gevallen bereikbaar op het noodtelefoonnummer  06-26945839 van Martijn Hendrikx.

 

Kampbijdrage

De kampbijdrage per welp is € 24,–. Deze kan bij het begin van dit kamp contant betaald worden.

 

Aan-/afmelden

Wilt u, i.v.m. de voorbereidingen, de aan-/afmelding uiterlijk donderdag 9 november  aan Martijn Hendrikx doorgeven via email (martijn@volbert.nl)? We doen ons best voor een superleuk weekend, en hopen daarom dat zo veel mogelijk kinderen meegaan.

 

Installatie

Op zondag 19 november om 14:30 worden de welpen die zijn overgevlogen en/of die nieuw zijn bij de welpen jongens geïnstalleerd. Alle ouders zijn van harte welkom om hier bij te zijn. Het is voor de installatie belangrijk dat alle welpen hun uniform en hun Volbertdas dragen. De welpen die geïnstalleerd worden hoeven alleen een uniform aan, en dus nog geen das; zij ontvangen apart een bericht over de installatie.

 

KIF

Van iedere welp dient de welpenleiding in het bezit te zijn van een volledig ingevuld “Kamp Informatie Formulier” (hierna: KIF). Het document BLANCO_KIF kun je hier downloaden of is op te vragen bij de welpenleiding. Als de leiding al in bezit is van een recente KIF hoef je deze niet nog een keer in te vullen.

 

Paklijst:

 • Een slaapzak en een zachte ondergrond (bijvoorbeeld een matje);
 • Een jas & regenkleding;
 • kleren voor bij het kampvuur;
 • Droge reservesokken, waterdicht schoeisel (bv laarzen);
 • Pyjama;
 • Uniform en das;
 • Tandenborstel met geschikte pasta & Zeep & Handdoek.
 • Medicijnen (geeft u dit even aan op het Kampinformatie-formulier s.v.p.? Deze wordt op aanvraag verstrekt door de leiding);
 • Zaklamp;
 • Zakmes met naamlabel;
 • thema kleding.
 • Iets lekkers voor de leiding wordt gewaardeerd 🙂

Bord/mok/bestek wordt bij dit kamp centraal verzorgd. U hoeft dit niet mee te geven.

 

Overige informatie

We hebben de beschikking over een clubhuis, maar  kan het ’s nachts erg koud zijn. Neem dus een goede bodemisolatie (isolatie matje/zelf opblaasbaar matje), slaapzak en/of deken mee.

 

Dit kamp wordt gedraaid door de bekende leiding: Pim, Dominique, Machiel, Tijs en Martijn.

 

Denkt u bij de ontvangst op zaterdag aan het volgende:

 1. De kampbijdrage kan contant worden voldaan bij aankomst.
 2. Zakmessen dienen tegelijkertijd met de betaling te worden ingeleverd. Uit veiligheidsoverwegingen mogen de welpen alleen met toestemming onder toezicht in de kampvuurkuil met messen ‘spelen’.
 3. Snoepgoed thuislaten. Onze ervaring is dat privé-snoepvoorraden van kinderen leiden tot oneerlijkheid (het ene kind heeft veel snoep, het andere weinig) en snoepen vlak voor de maaltijden, en dat is niet wenselijk. Daarom zal de leiding zorgen voor voldoende snoep/tussendoortjes/eten op geschikte momenten voor iedereen.
 4. Indien uw kind medicijnen gebruikt, dient u deze in te leveren bij de leiding. De leiding bewaart deze en dient ze toe precies zoals op het KIF is aangegeven. Het is niet de bedoeling dat kinderen zelf medicijnen bewaren.

 

Mocht u nog vragen hebben over het kamp, neem dan gerust contact met de leiding op.

 

We hebben er zin in!

 

Met vriendelijke groeten van de welpenleiding.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?