Skip to main content

Beste volbertmensen,

In het weekend van 24,25 en 26 november is het weer tijd voor het najaarskamp! Dit keer gaan we naar Buitencentrum Beundersveld. Het thema is greenpies dus duurzaamheid, klimaat en milieu speelt een belangrijke rol tijdens het kamp. Meningen hierover zijn talrijk en sterk uiteenlopend. But nature is always first!

Aanvang: Het kamp begint vrijdagavond 24 november om 19:00 op Buitencentrum Beundersveld

Adres: Torendijk 21, 7554 SX Hengelo

 

Einde: U kunt uw kind weer ophalen op zondagmiddag 15:30 bij Scouting de Klomp in Haaksbergen.

Adres: Geukerdijk 100, 7481 CD Haaksbergen

 

Inschrijven: Tegenwoordig gaan we er vanuit dat alle scouts gewoon meegaan op kamp. Ga je niet mee, of slechts een deel van het kamp?  Dan ontvangen wij graag een mailtje (verkennerleiding@volbert.nl). Indien je niet meegaat op kamp en je ook niet afgemeld hebt, hebben we alsnog op je gerekend en zitten wij met de kosten. (Deze zullen wij dan moeten verhalen.)

Kosten: De kosten bedragen 30 euro en dient te worden overgemaakt op NL60 RABO 0103 2672 12 op naam van B.A.G. Schrave-van der Salm (rekening scouts jongens).

Installatie:

Tijdens het najaarskamp vindt ook de installatie van overvliegers of nieuwkomers plaats. We nodigen hierbij de ouders van overgevlogen scouts (2) uit aanwezig te zijn bij de installatieplechtigheid. De installatie is kort gezegd een scoutingceremonie waarin een nieuw lid van een speltak wordt verwelkomt als volwaardig lid in de groep en waarin een belofte wordt gedaan. De installatie begint om 15:00 en is eveneens bij scouting de Klomp.

Hike:

We gaan tijdens dit kamp een stuk hiken om ons voor te bereiden op de Kersthike.  Tevens is dit super gezond! Het is noodzakelijk een hikerugzak te hebben en goede stevige (berg)schoenen.

KIF:

We nemen de meeste recente kamp informatie formulier (KIF) mee van uw scout. Het formulier staat dan onder het kopje Mijn scouting –> Aanvullende lidgegevens. Voor onjuistheden als gevolg van veroudering van het KIF aanvaardt de leiding geen aansprakelijkheid. Let op: bij de inschrijving heb u weliswaar eventuele dieetwensen en/of bijzonderheden doorgegeven. Echter vervangt dat niet het KIF; om mee te gaan op kamp is het noodzakelijk dat de leiding van de scouts jongens in het bezit is van een KIF.

Essentiële benodigdheden:

 • Slaapzak
 • Matje
 • Hikerugzak (erg belangrijk!)
 • Jas & regenkleding
 • Reservekleding
 • Warme kleren voor bij het kampvuur
 • Droge reserve sokken, waterdicht schoeisel (bv laarzen)
 • Pyjama
 • Uniform en das
 • Voldoende kleding
 • Tandenborstel en tandpasta
 • Handdoek
 • Theedoek
 • Zaklamp
 • Zakmes
 • Bord, mok en bestek
 • Eventueel themamateriaal
 • Eventueel medicijnen (geef dit alsjeblieft aan op het KIF: het wordt op aanvraag verstrekt door de leiding)
 • En natuurlijk iets lekkers voor de leiding 😉

Wij kijken in ieder geval uit naar het kamp!

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?