Skip to main content

 

Beste welpen jongens, welpen meisjes en ouders.

Hopelijk heeft iedereen een goede jaarwisseling gehad! Nu moeten wij met de welpen jongens en welpen meisjes natuurlijk de gelegenheid hebben 2018 in te luiden. Daarvoor hebben wij een leuke activiteit op de planning staan.

Zaterdag 13 januari 2018 nemen de welpen jongens en welpen meisjes een Nieuwjaarsduik. Wij gaan zwemmen in het Aquadrome.

De Nieuwjaarsduik vindt plaats van 13.00 uur tot 16.00 uur; de welpen kunnen worden gebracht en gehaald bij zwembad het Aquadrome.

Aangezien deze activiteit iets meer kost dan de gemiddelde opkomst, vragen wij een kleine ouderbijdrage van vijf euro per welp. Deze kun je bij aanvang contant aan de leiding voldoen. S.v.p. gepast betalen.

De leiding verzorgt verder één pauze met drinken en een versnapering voor de welpen. Denk je hieraan niet genoeg te hebben, neem dan zelf ook voldoende drinken en eten mee.

Ten slotte gaat de leiding ervan uit dat iedereen de zwemdiploma’s A en B heeft en dus goed kan zwemmen. Mocht dat niet het geval zijn, of zijn er andere omstandigheden waarmee wij rekening moeten houden, mail dit dan uiterlijk vrijdag 12 januari naar de contactpersoon van jouw speltak (welpen jongens: Martijn Hendrikx; welpen meisjes: Karlijn Hegeman).

Wij hebben veel zin in de Nieuwjaarsduik en hopen jullie allemaal te zien!

Met vriendelijke groeten,

De respectievelijke leidingteams van de welpen jongens en de welpen meisjes.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?