Skip to main content

Beste scouts en ouders,

Hopelijk heeft iedereen een fijne Kerst en jaarwisseling achter de rug. Om 2019 goed in te luiden, zullen we zaterdag 12 januari een Nieuwjaarsduik houden. Geen stress! We gaan niet zwemmen in koud water zoals de Noordzee of het Rutbeek maar zoeken juist het tropisch warme water van het Aquadrome op. De nieuwjaarsduik vindt plaats van 13:00 uur tot 16:00 uur. De scouts kunnen worden gebracht en gehaald van/naar deze locatie. Tevens bieden wij scouts de mogelijkheid langer dan 16:00 uur te blijven. Dit kan alleen indien aan de desbetreffende scout toestemming is verleend door een ouder of gezaghebbende en dit doorgegeven is aan de scoutsleiding via verkennerleiding@volbert.nl. We gaan er vanuit dat iedereen ten minste zwemdiploma A heeft. Mochten er bijzonderheden zijn omtrent zwemvaardigheden dan zijn wij graag op de hoogte. Informatie hierover kan worden verzonden naar het bovenstaande e-mailadres. In tegenstelling tot de welpen vragen wij geen extra bijdrage. Ook hierbij is een snack en drankje inbegrepen. Wij hopen er in ieder geval een leuke dag van te maken en tot snel!

Met vriendelijke groeten,

Het scoutsleidingteam

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?