Skip to main content

De informatie in deze post kan nog veranderd/aangevuld worden, lees daarom deze post vlak voor vertrek nog even door.

Beste Scouts Jongens & Meiden,

Zoals eerder vermeld, komt het voorjaarskamp steeds dichterbij. Op vrijdag 5 april is het zover! Kom allemaal in je hippe 70’s en 80’s outfit, want dit kamp gaan we terug naar de Seventies het thema van dit kamp is namelijk “disco”. Dit kamp gaan we naast de outdoor activiteiten ook werken aan het insigne expressie. Bedenk alvast me jullie patrouille een leuke kampvuur sketch.

Locatie, Datum & Tijd

We hebben voor dit kamp het gebouw van buitencentrum de horst afgehuurd, het adres hiervan is;

Deldensestraat 248
7601RK
Almelo

Aanvang kamp: Vrijdag 5 april 2019 om 19:00 uur

Einde kamp: Zondag 7 april 2019 om 14:00 uur

 

Paklijst

Stevige tas

Kleine rugzak

Uniform en das

Slaapzak

Matje

Jas & Regenkleding

Reserve kleding

Warme kleding voor ’s avonds

Droge reserve sokken

Stevige schoenen

Pyjama

Toiletspullen

Handdoek

Theedoek

Zaklamp

Zakmes

Themamateriaal

Kampvuur sketch benodigdheden

Bord, mok & bestek (tip: plak er een watervast label met de initialen van de scout op)

Eventuele medicijnen  (s.v.p. doorgeven aan leiding)

Iets lekkers voor de leiding ?

 

Deelname

We gaan ervan uit dat alle scouts meegaan, mocht je niet mee kunnen op kamp, dan horen wij dat het liefst zo spoedig mogelijk per mail. Het afmelden kan tot zondag 31-3-2019, dit is tevens de deadline voor het betalen van de kampbijdrage.

 

Medische informatie/kampbijdrage

De kampbijdrage voor dit kamp is €27,5. Dit kan o.v.v. de voor- en achternaam van de scout voor zowel de jongens als de meiden overgemaakt worden naar de bankrekening van de scoutsmeiden: NL38 RABO 0103 2671 23 t.n.v. B.A.G. SCHRAVE-V.D. SALM. Bij het ontvangen van de kampbijdrage gaan wij ervan uit dat de medische informatie op SOL volledig is ingevuld, de ouder/verzorg(st)er draagt hier zelf verantwoording voor. We zien de bijdrage graag voor 31-3-2019 op de rekening gestort.

 

Contact

Voor afmeldingen, vragen en opmerkingen kunt u een mailtje sturen naar verkennerleiding@volbert.nl. Mocht u tijdens het kamp dringend contact met ons willen opnemen, dan kunt u bellen naar Mart van Lier: 06-832 542 15.

 

Wij hebben er al zin in!
Met vriendelijke groeten,

De Scoutsleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?