Skip to main content

Dag beste scouts en ouders!

Aanstaande zaterdag zullen wij afwijken van de reguliere opkomsttijden en zal de opkomst niet op ’t Volbert gehouden worden. We gaan namelijk deze zaterdag gezellig met zijn allen naar speelpark de Waarbeek in Hengelo! We verzamelen op 12:00 uur op heb clubhuis en fietsen daarna richting de Waarbeek. Dus neem allemaal alsjeblieft een (goed functionerende) fiets mee en zorg ervoor dat je al geluncht hebt. Mocht je verhinderd zijn of later in willen stappen, laat het ons zo spoedig mogelijk weten. Wij kunnen dan eveneens een inschatting maken hoeveel scouts er van de partij zijn. Rond 17:00 uur zullen wij weer terug keren op het clubgebouw maar hierna is de opkomst nog niet voorbij. Direct hierna volgt namelijk de gezamenlijke barbecue om de dag goed af te sluiten. Omstreeks 18:30 uur zullen wij hiermee klaar zijn. Ook de kosten van deze dag zijn volledig voor onze rekening. Bij verdere vragen, schroom niet om ons te contacteren. Tot dan!

Met vriendelijke groet,

De scoutsleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?