Skip to main content

Beste volbeteers,

De JOTI is terug van weggeweest! Dit jaar volledig vernieuwd, sappiger en smakelijker als nooit tevoren met activiteiten die nog niet eerder gedaan zijn op het ‘t Volbert.
De JOTI is in het weekend van 16 t/m 18 oktober. Er zijn voor de welpen, scouts en explorers activiteiten geregeld op zaterdag 17 oktober. Voor meer informatie per speltak zie hieronder.

Workshops

Voor de jonge techneuten onder ons van de welpen en de scouts zijn er twee coole workshops opgezet, deze worden verzorgd door Tetem in de grote boerderij bij het volbert. 

Workshop 1: Bibberspiraal
Van 11.00-12.30 kan je in de boerderij je eigen bibberspiraal maken. Dat ken je vast wel, een spel waarbij je met de ring het draad niet mag raken, want dan gaat de zoemer!
Welke vorm ga jij maken?

Workshop 2: Kunstige Robot
Daarna is er van 12.30-14.00 een activiteit waarbij je je eigen kunstige robot kan maken. Dit is een klein bibberbotje bestaand uit een motortje, een batterij, elektriciteitsdraden, kroonstenen en tie-wraps. Als je de stroomkring aansluit, bibbert het botje vanzelf!
Waar neem jij je zelfgemaakte robot mee naar toe?

Let op!
Deze workshops vallen buiten het normale opkomst programma, maar zijn volledig gratis, als je hier aan mee wil doen moet je je vooraf aanmelden via teun.brookhuis@volbert.nl
Per workshop zijn er maar 8 plaatsen beschikbaar dus meld je gauw aan!

Speltak info

Welpen

Voor de welpen is de JOTI op zaterdag van 14.00 tot 17.00. Een half uurtje langer dan normaal. Tot dan!

Scouts

Voor de scouts is de JOTI op zaterdag van 14.00 tot 22.00. Avondeten wordt voor gezorgd. Tot dan!

Explorers

Voor de explorers is er vrijdagavond en -nacht een filmmarathon. Voor op de zaterdag is er een geweldig programma voor jullie voorbereid, en jullie kunnen tot zaterdagavond of eventueel zondag blijven. Avondeten moet zelfstandig geregeld worden.

Leiding, stam, en SOS

Die kunnen het hele weekend blijven. Wel moet avondeten zelfstandig geregeld worden.

Dé Grote Playbackshow

Nieuw dit jaar is dé grote playbackshow, hier gaan jullie in groepjes, duo’s of alleen strijden tegen elkaar maar ook tegen het leiding team. Deze strijd gaat om de beste en meest creatieve act. De act bestaat hoofdzakelijk uit het playbacken van jullie favoriete lied, maar let op, ook aankleding en jullie geweldige dance moves tellen mee bij de jury. Doe goed je best en wellicht wordt jouw groepje wel de beste playbackshow performer van 2020!

Belangrijk is om voor deze playbackshow een playback act voor te bereiden, wij vragen dus alle speltakken om ruim van te voren tijdens de opkomst iets te bedenken en te oefenen, zo wordt het een super vet evenement!

Corona

Scouting Nederland heeft toestemming gegeven om de JOTI door te laten gaan volgens de richtlijnen voor de opkomsten. Voor meer informatie kijk op de site van scouting Nederland

Met vriendelijk groet,
De JOTI commissie: Riduan, Yara, Teun B.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?