Skip to main content

Beste leden,

Zaterdag 26 september is het weer zo ver! De oudsten van elke speltak zullen hun oude groep vaarwel zeggen en hun nieuwe speltak groeten tijdens het jaarlijkse overvliegspektakel.

De opkomst begint voor iedereen op hetzelfde tijdstip, namelijk 14:00 uur. Het eerste halfuurtje van de opkomst nemen we afscheid van onze oude speltak. Het echte ‘overvliegen’ begint dan om 14:30 en duurt tot en met 17:00. Ouders/verzorgers en/of andere betrokkenen van de overvlieger zijn hierbij van harte welkom. Wij vragen u wel om hierbij rekening te houden met de 1,5 meter regel.

Wat heb je nodig als overvlieger?

  • oude kleren die vies mogen worden;
  • schone, droge kleren voor erna;
  • een handdoek;
  • en natuurlijk een dikke glimlach omdat het fantastisch wordt!

Wie gaan er overvliegen?

Ouders/verzorgers zijn of worden nog ingelicht of hun kind zaterdag overvliegt. Indien u geen email heeft ontvangt, vliegt uw kind nog niet over. Hebt u nog vragen over het overvliegen? Neem dan contact op met de teamleider van de speltak van uw kind (Pim Beune voor de welpen-jongens, Machiel Haveman voor de welpen-meiden, Mart van Lier voor de scouts-jongens en Lisa Meems voor de scouts-meiden).

Burendag

Het overvliegspektakel valt dit jaar samen met de nationale burendag. Hierom nodigen wij graag alle buren en geïnteresseerden uit om te komen kijken bij het overvliegen en om deel te nemen aan een echte scout-activiteit: broodjes bakken boven een houtvuur. Hierbij is iedereen uit de buurt van harte welkom! Ook hierbij vragen we iedereen die komt om rekening te houden met de coronamaatregelen.

Wij hopen dat jullie er al zin in hebben!

Tot dan!

Met vriendelijke groet,

De overvlieg-commissie

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?