Skip to main content

Beste Volberteers!

 

Over enkele maanden is het zover! Dan gaan we met zijn allen op Kersthike! De Kersthike zal dit jaar plaatsvinden van vrijdagavond 11 december 2020 tot en met zondag 13 december 2020. Laat uw agenda vooral leeg op deze dagen en ga mee!

 

Wat is de kersthike?

 

De kersthike is een wandeltocht, waar alle speltakken en ook ouders, aan deel mogen nemen. Hierbij wordt er van een locatie naar een andere locatie gelopen met behulp van verschillende routetechnieken. Dit begint dan voor alle speltakken vanaf de scouts en hoger op vrijdag. Zaterdag

lopen alle speltakken mee. Op de eindlocatie kunnen wij dan met iedereen genieten van de heerlijke avondmaaltijd die er dan gekookt is. Echter kunnen wij dit evenement niet realiseren zonder wat extra hulp van externen.

 

Post(h)ouders

Voor dit geweldige evenement zijn we nog naarstig op zoek naar personen die ons willen helpen door op een post te staan. Een post fungeert als een rustpunt voor de deelnemers van de Kersthike waar ze iets te eten of drinken aangeboden krijgen. Er zijn zowel posten voor de vrijdagavond als de zaterdag te vergeven.

 

Koken

We zoeken ook nog mensen die onderdeel uit willen maken van het kookteam. Traditioneel gezien nuttigen we na de Kersthike gezamenlijk een boerenkoolmaaltijd. Het klaarmaken van deze maaltijd is altijd een heus karwei vandaar dat we hier nog wat handen bij kunnen gebruiken.

 

Pandemie

Gezien de huidige pandemie zal deze Kersthike waarschijnlijk wat anders gaan verlopen dan anders. De commissie is zich hier bewust van en organiseert dan ook een Kersthike conform de geldende richtlijnen. Mocht de situatie veranderen dan houden we u zeker op de hoogte.

 

Tot het slot

Wellicht voelt u zich geroepen om ons te ontlasten tijdens de Kersthike? Dan adviseren we u om een mail te sturen naar kersthike@volbert.nl

Voor andere vragen kunt u ook gerust mailen naar het bovenstaande mailadres.

 

Wij hebben er (nu al) superveel zin in!

 

De Kersthike-commissie

 

Pim Beune, Amber Hartman, Mart van Lier en Joppe Voogd

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?