Skip to main content

Beste ouder(s)/verzorger(s) en welpen,

Afgelopen weekend konden jullie aan de slag met het maken van cupcakes. Wij hopen dat het bij iedereen gelukt is, we hebben al veel mooie foto’s ontvangen. Wie er heeft gewonnen? Dat blijft nog even geheim, dit horen jullie aankomende zaterdag.

Wat houdt de opkomst in?

Aankomende zaterdag wordt er weer een leuke online opkomst georganiseerd. Rond 13.00 uur versturen wij een uitleg, via de mail, waarin precies wordt uitgelegd wat jullie deze opkomst gaan doen. Het is handig om alvast pen, papier en knutselspullen klaar te leggen. Meer vertellen we er nog niet over, dus spreek even met je ouders af hoe je de uitleg zaterdag kunt lezen, zodat je meteen aan de slag kan. Aan het eind van de middag moet het (wat? Dat vertellen we lekker nog niet) af zijn. We verzamelen dan met alle welpen op Teams. De link en precieze tijd zullen wij nog mailen. Het is belangrijk dat je, als dat mogelijk is, je eigen naam gebruikt, je microfoon op mute zet en je camera aan (vraag papa of mama even om hulp als het niet lukt).

Wij hebben er zin in! - De welpenleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?