Skip to main content

Beste scouts jongens en meiden,

Voor aanstaande opkomst hebben wij een lijst met opdrachten gemaakt die je thuis kan doen. Voor elke opdracht krijg je een aantal punten. Aanstaande zaterdag zijn er ook nog punten te verdienen. Voordat de opkomst afloopt telt de leiding al jullie behaalde punten bij elkaar op, en krijgt de scout met de meeste punten een prijs waar je nog lang van kan genieten! Zorg dus dat je er bij bent. Je hebt tot a.s. zaterdag 14 uur om opdrachten in te leveren.

N.B.: de opdrachten hoeven niet van boven naar beneden afgewerkt te worden. Je kunt dus gewoon de leukste uitkiezen.

Belangrijk: deze zaterdag houden we geen opkomst via Discord, maar via Teams. Klik op deze link om in de meeting te komen (opent in nieuw tabblad). Als je vervolgens klikt op “Doorgaan via browser” hoef je niks te installeren.

Hier zijn alle opdrachten te vinden.

Via het formulier onderaan deze post moeten alle opdrachten ingeleverd worden.

Veel succes!

Groeten van de scoutsleiding.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?