Skip to main content

Hallo Volberteers!

Aankomend weekend is het weer zover! Het NPK, oftewel Noordelijk Pinksterkamp, staat weer op de agenda. Vanwege bekende redenen deze keer op ons eigen super gave en exclusieve kampeerterrein, in plaats van in de normale setting, maar dat zal de pret zeker niet bederven, sterker nog, wie weet wordt het er allemaal alleen maar gaver door!

Wanneer?

Van 21 tot en met 24 mei 2021!

Waar?

Op ons exclusieve kampeerterrein. Het adres krijg je bij het Clubhuis bij vertrek.

Hoe?

We verzamelen vrijdag 21 mei tussen 17.00 uur en 17.30 uur bij ’t Volbert Clubhuis. Iedereen komt op de fiets! Houd er rekening mee dat je je bagage zelf op de fiets moet meenemen, dus pak het slim in, in een backpack! We eten eerst samen bij het Clubhuis en fietsen daarna in ongeveer 30 minuten naar het kampterrein.

Maandag 24 mei eindigt ons kamp en hopen we allemaal met veel plezier, lol en binnenpretjes terug te kijken op een geslaagd weekend!

De welbekende paklijst!

 • Stevige tas
 • Uniform en das
 • Mondkapjes (Stuk of 2)
 • Slaapzak
 • Matje
 • Jas & regenkleding
 • Kleren
 • Reserve kleding
 • Warme kleding voor ’s avonds
 • Droge reserve sokken
 • Stevige schoenen
 • Pyjama
 • Toiletspullen:
 1. Tandpasta
 2. Tandenborstel
 3. Haarborstel
 4. Voor de vrouwen misschien maandverband
 5. Voor de mannen deo, want mannen stinken
 • Handdoek
 • Theedoek
 • Zaklamp
 • Zakmes
 • Eventuele medicijnen

Kampbijdrage:

De kampbijdrage bedraagt € 45,00 per persoon. Dit bedrag kun je overmaken op rekeningnummer      NL 58 RABO 014 139 90 15 ten name van Scouting ‘t Volbert, onder vermelding van je naam en graag voor vrijdag 21 mei overmaken, dankuwel!

Ik zie je vrijdag!

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?