Skip to main content

Beste ouders/verzorgers van de scouts jongens en meiden,

Het is inmiddels alweer een tijdje terug, maar afgelopen zomer hebben we met de scouts een heel fijn zomerkamp mogen draaien. Helaas hebben we tijdens dit kamp te maken gekregen met veel onvoorziene kosten. Zo hebben we, toen het op één van de dagen niet wilde stoppen met regenen, een slechtweerprogramma moeten draaien. We merkten dat de kinderen grote behoefte hadden aan een andere omgeving dan het kampterrein, met weinig tot geen mogelijkheden bij slecht weer. Omdat er geen andere opties mogelijk waren werd dit een extra dagje zwemmen. Dit vonden de kinderen natuurlijk erg leuk, maar het heeft er helaas wel (mede) voor gezorgd dat wij in de min zijn geëindigd. Hierom willen wij u het volgende verzoeken: zou u (als uw zoon/dochter aanwezig was bij het laatste zomerkamp in Gorssel) alsnog een bedrag van €16,26 over willen maken naar NL60 RABO 0103 2672 12 t.n.v. Scouting ’t Volbert? Onze welgemeende excuses voor dit verzoek. We vinden het erg jammer en vervelend om dit te moeten vragen, maar hopen op jullie begrip. Mocht u (op dit moment) niet in staat zijn om deze bijdrage te betalen, wilt u dan contact met ons opnemen? Dit kan door een mailtje te sturen naar: lisa.meems@volbert.nl.

Nogmaals excuses,

Met vriendelijke groet,

De Scoutsleiding

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?