Skip to main content
Hallo leden en ouders/verzorgers,
 
In 2023 staat er een gaaf evenement gepland: de World Scout Jamboree in Zuid-Korea! Dit is dé kans om samen met 40.000 Scouts uit de hele wereld op kamp te gaan. Je kunt je nog aanmelden tot 1 december 2021.
 

Jeugddeelnemer: als je bent geboren tussen 22 juli 2005 en 31 juli 2009.

Als jeugddeelnemer bereid je samen met je troep (36 jeugddeelnemers en 4 leiders) de reis naar Zuid-Korea voor tijdens voorbereidingsweekenden en een contingentskamp. In Zuid-Korea beleef je de World Scout Jamboree én een voorreis met alle Nederlandse troepen. Een buitenkans dus!
 

International Service Team (IST): als je voor 22 juli 2005 geboren bent.

Als IST’er help je mee om de World Scout Jamboree tot een onvergetelijk kamp te maken voor de jeugddeelnemers en heb je de vrijheid om je eigen voor- of nareis te plannen in Zuid-Korea. Natuurlijk bereid je je in Nederland ook voor samen met de andere Nederlandse IST’ers.?
 
Ben je nu enthousiast geworden en wil je meer informatie om vervolgens héél enthousiast te worden? Kom dan op maandag 1 november 2021 om 20.00uur naar de blokhut van Scouting Rossum. Hierbij zijn ook leden van het Contingents Management Team (CMT) aanwezig zijn om samen met deelnemers aan de World Scout Jamboree 2015 in Japan en World Scout Jamboree 2019 in Amerika jou te informeren en je vragen te beantwoorden.
 
De informatieavond is voor zowel leden als ouders/verzorgers. Er zijn ook ouders van oud deelnemers aanwezig om vragen aan te stellen.
Wil je komen? Stuur dan een mailtje naar: joude25@kpnmail.nl
 
Het adres van de blokhut: Tramweg 4, 7596NA Rossum
 
Tot 1 november!
Let op: Deze informatieavond was eerder gepland op een andere locatie.
Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?