Skip to main content

Beste (gezellige) hersenstamleden,

Over iets meer dan 2 maanden zullen wij afreizen naar het mooie en hopelijk droge Schotland. We zijn achter de schermen druk bezig met de voorbereiding maar voordat we grote uitgaven kunnen/willen doen, hebben we wel een voorschot nodig. De stamkampcommissie vraagt jullie om het geld van het eerste van de twee termijnen alvast over te maken naar de stamkas. Het eerste termijn bedraagt 300 euro. Gelieve dit geld over te maken voor 30 juni op NL41 RABO 0103 2673 60 t.n.v. Scouting T Volbert o.v.v. NAAM LID + zomerkamp 2022. De totale kosten worden geschat op 500 euro dus het tweede termijn zal 200 euro zijn. De datum voor het tweede betalingstermijn is nog niet bekend maar dit wordt spoedig met jullie gecommuniceerd. Hopelijk hebben we jullie hiermee voldoende geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

De stamkampcommissie

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?