Skip to main content

Beste leden van studentenvereniging “het Bestuursjaartje”, we gaan binnenkort op zomerkamp! ‘Vo! In dit bericht vind je alle belangrijke informatie.

 

Het zomerkamp duurt van 7 tot 16 augustus, en vindt plaats in Schotland. We verzamelen de 7e op het Volbert om 1630 uur (zorg dat je dan al gegeten hebt of eten meeneemt!), dan zullen we naar Hoek van Holland rijden om daar de boot te nemen naar Harwich. De 16e verwachten wij aan te komen rond 1300 uur op het Volbert.

 

Betaling kampgeld

 

Mocht u nog een financiële bijdrage moeten doen (of geld terug moeten ontvangen), dan zal de commissie contact met u opnemen.

 

SOL

Zorg dat de informatie in SOL up to date is!

 

Paklijst

– Studentenpas

– Hiketas

– Dagrugzak

– Hikeschoenen

– Verloopstekker (in de UK is er een ander soort stopcontact)

– Iets lekkers voor de leiding

– Regenkleding

– Themakleding

– Zorgpas

– NB: De volgende items mogen niet aan boord worden gebracht: Gevaarlijke of aanvalswapens (waaronder messen), explosieven of drugs, reserveflessen met brandstof (flessen met benzine of diesel) of soortgelijke zaken. Verf, chemicaliën en aanverwante producten worden eveneens als gevaarlijke goederen beschouwd en mogen niet meegenomen worden aan boord.

– Zwemkleding

– Paspoort

– Als je extreem bezwaar hebt tegen samen in een tent slapen, neem er zelf eentje mee 🙂

– De rest achten wij mild evident

 

Thema

Beste leden, hier een korte memo:

Tijdens de ALV van vorige maand is besloten dat de vereniging te weinig rouwt. Dit resulteerde in één haalbare optie: begrafenissen bijwonen en/of begraafplaatsen bezoeken. Deze momenten zullen zo spoedig mogelijk worden aangekondigd. Zorg dat u voor deze momenten op gepaste wijze gekleed bent!

Met vriendelijke groeten,

Studentenvereniging “het Bestuursjaartje”

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?