Skip to main content

Beste ouders/verzorgers,

 

Ook dit jaar collecteert scouting ‘t Volbert voor Jantje Beton. Van de opbrengst gaat de helft naar Jantje Beton en de andere helft is voor scouting ’t Volbert. Wij gebruiken het geld onder andere voor spelmateriaal.

 

Informatie Bevers en Welpen

De opkomst vindt gewoon plaats bij het clubgebouw. De opkomst voor de bever duurt van 14.00 tot 16.00 op zaterdag (11 maart). Voor de welpen is dit 14:00 tot 16:30.

De bevers en welpen dienen in uniform met das bij de opkomst te komen. Net als voorgaande jaren vragen we of u zelfgemaakte koekjes, cupcakes of brownies mee wilt geven aan uw kind. Deze kleine lekkernijen worden uitgedeeld aan de mensen die een bijdrage doneren aan Jantje Beton. Dus leef je uit op het bakken van de allerlekkerste koekjes, brownies of cupcakes.

De collecte wordt begeleid door de eigen leiding. Tijdens de collecte wordt er gezorgd voor wat te drinken en een kleine versnapering.

 

Informatie Scouts en Explorers

Voor de scouts en Explorers is de opkomst op vrijdag 10 maart om 17:45 uur bij ’t Volbert. We hopen om 18.00u te kunnen beginnen met collecteren. De leiding is voor hen aanwezig op het clubhuis. De scouts en explorers dienen in uniform met das bij de opkomst te komen. Het is handig om op de fiets te komen (met werkende verlichting) indien mogelijk. De opkomst is afgelopen om 20.00u. De zaterdag opkomst van de scouts gaat niet door.

Tijdens de collecte wordt er gezorgd voor wat te drinken en een kleine versnapering.

 

 

Informatie ouders

Naast de jeugdleden kunt ook u (ouders/verzorgers) ons ontzettend helpen bij deze collecte! Op vrijdag 10 maart vanaf 17.00u kunnen ouders helpen met collecteren. U kunt een collectebus dan ophalen en retourneren bij het clubhuis van Scouting ‘t Volbert tussen 17:00 en 19:00.

 

Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust. Mailen kan naar karlijn.hegeman@volbert.nl

 

Met vriendelijke groet,

De Jantje Beton commissie (Joost, Hasse en Karlijn)

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?