Skip to main content

Beste leden,

Zaterdag 16 september is het weer zo ver! De oudsten van elke speltak zullen hun oude groep vaarwel zeggen en hun nieuwe speltak groeten tijdens het jaarlijkse overvliegspektakel.

De opkomst begint voor iedereen op hetzelfde tijdstip, namelijk 14:00 uur. Het eerste halfuurtje van de opkomst nemen de overvliegers afscheid van hun oude speltak. Het echte ‘overvliegen’ begint dan om 14:30 en duurt tot en met 16:00. Ouders/verzorgers en/of andere betrokkenen van de overvlieger zijn hierbij van harte welkom. Daarna sluiten de overvliegers de opkomst af met hun nieuwe speltak.

Tijdens de overvliegopkomst houden we de reguliere tijden aan. Voor bevers eindigt de opkomst om 16:00. Voor alle andere jeugdleden eindigt de opkomst om 16:30.

Wat heb je nodig als overvlieger?

  • oude kleren die vies mogen worden;
  • schone, droge kleren en schoenen/slippers in een tas/zak;
  • een handdoek.

Ook voor niet-overvliegers is het verstandig om oude kleding aan te doen.

Wie gaan er overvliegen?

Ouders/verzorgers zijn of worden door de leiding ingelicht of hun kind een overvlieger zal zijn zaterdag. In het geval dat u geen bericht ontvangt zal uw kind niet overvliegen. Als u verder nog vragen heeft betreft het overvliegen kan u contact opnemen met de leiding van de speltak waar uw kind nu bij zit.

Wij hopen dat jullie er al zin in hebben!

Tot dan!

Met vriendelijke groet,

De overvlieg-commissie,

Mart, Anne-Els, Sebastiaan en Mustafa

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?