Skip to main content

Beste Volberteers,

De inschrijving voor Jambovo IX is geopend! In dit bericht vind je alle informatie voor je aanmelding voor het Jambovo.

Wat, waar en wanneer?

Je weet het waarschijnlijk al, aankomende zomer gaan alle Volberteers gezamenlijk de zeven zeeën bevaren tijdens Jambovo editie IX! Dit is zomerkamp die eens in de vier jaar gehouden wordt waar alle speltakken bij aanwezig zijn op één terrein.

De Scouts jongens en meiden gaan op kamp van zondag 21 juli tot en met zaterdag 27 juli. Voor de Welpen Jongens en Meiden vindt het kamp plaats van maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli. De Bevers zullen aanwezig zijn vanaf maandag 22 juli tot en met woensdag 24 juli. De Explorers zijn welkom van zaterdag 20 juli tot en met 27 juli.

De SOS en stamleden nodigen wij van harte uit om een hele week deel te nemen. Dit is van zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 27 juli. Mocht een hele week niet in de planning passen en komt bijvoorbeeld een weekend beter uit, dan adviseren wij als commissie om van woensdag 24 juli tot en met vrijdag 26 juli te komen.

We kamperen met alle deelnemers in Ommen op het mooie scouting buitenterrein de Gilwell Ada’s Hoeve.

Hoe meld ik mij aan/af?

Het aan-afmeldtermijn is verstreken.

Indien je je nog wilt aanmelden, stuur dan een mail naar jambovo@volbert.nl

Voor de organisatie is het van groot belang om tijdig weten wie er meegaan op onze ontdekkingstocht. Meld je daarom uiterlijk op 7 april 2024 aan/af.

Kampgeld

Het kampgeld bedraagt voor de Jambovo deelnemers:

Bevers: € 50,00

Welpen: € 100,00

Scouts: € 150,00

Explorers: € 180,00

Stam / SOS: € 10,00 per overnachting

Het kampgeld moet uiterlijk 7 april worden bijgeschreven op het volgende rekeningnummer: NL66 RABO 0103 2672 98 t.n.v. Scouting ’t Volbert onder vermelding van voor- en achternaam.

Vragen?

Heb je vragen over de Jambovo? Dan kun je per e-mail contact opnemen met de commissie via jambovo@volbert.nl. Een commissielid even aanspreken kan natuurlijk ook altijd.

Tot ziens!

Wij hopen natuurlijk dat je mee gaat op avontuur!

Met vriendelijke groet,
De Jambovo-commissie
Amber, Brigitte, Jeroen, Johannes, Leanne, Pim, Teun en Mart

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?