Skip to main content

Beste Volberteers,

Er is besloten om de landrotten onder ons nog een kans te geven om Jambovo IX niet te missen. Om deze reden is de inschrijfperiode verlengd tot en met 30 april. Dus pak deze kans en vaar deze zomer met ons uit.

Wat?

Aankomende zomer gaan alle speltakken (bevers, welpen, scouts en explorers) op een gezamenlijk kamp dat eens in de vier jaar wordt gehouden. Dit kamp noemen we binnen de scoutinggroep een Jambovo en deze zomer is het alweer tijd voor de negende editie. Dus als je dit kamp mist dan moet je 4 jaar wachten voordat er weer een Jambovo wordt gehouden! Dit kamp komt tevens in de plaats van het normale zomerkamp.

Waar?

We gaan met alle deelnemers deze zomer kamperen op scoutingterrein Gillwell Ada’s Hoeve in Ommen. Dit kampeerterrein is rustiek gelegen in de bossen rondom Ommen en aan de Vecht. We zullen jullie nog informeren hoe we bij dit kampterrein gaan komen.

Wanneer?

  • Bevers: maandag 22 t/m woensdag 24 juli
  • Welpen: maandag 22 t/m vrijdag 26 juli
  • Scouts: zondag 21 t/m zaterdag 27 juli
  • Explorers en ouder zaterdag 20 t/m zaterdag 27 juli

De SOS (Stam op Stap) wordt geadviseerd om in de periode van woensdag 24 t/m vrijdag 26 juli een bezoek te brengen aan Jambovo IX. Ze zijn natuurlijk ook van harte welkom op andere data.

Kampgeld

  • Bevers €50,00
  • Welpen €100,00
  • Scouts €150,00
  • Explorers €180,00

Aan-en afmelden

Het aan-afmeldtermijn is verstreken.

Indien je je nog wilt aanmelden, stuur dan een mail naar jambovo@volbert.nl

Door hier te klikken kun je je aanmelden voor Jambovo IX. Doe dit uiterlijk voor 1 mei want dan sluit de inschrijving definitief zodat we bijtijds voorbereidingen kunnen treffen. We zouden ook graag verzoeken, indien je niet kunt, je af te melden zodat we je niet opnieuw hoeven te benaderen. Dit kan via dezelfde link.

Dit samenvattend, geef je op en stap met ons aan boord voor een heuse zoektocht naar misschien wel een schat.

Met vriendelijke scoutinggroeten,

De Jambovo-commissie

(Amber, Brigitte, Freek, Jeroen, Johannes Leanne, Pim, Teun en Mart)

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?