Skip to main content

Ook zo benieuwd wat de leiding allemaal uitspookt op leidingweekend? Hierbij het resultaat van één van de opdrachten die de leiding moest uitvoeren

Aan: De ouders van kabouter Thijs met een h.

13 juni 2009

Betreft: Overlijden/vernietiging van Thijs met een h.

Beste ouders,

Tot mijn grote spijt moet ik u vertellen dat Thijs met een h is overleden.
Hierbij moet ik ook bekennen dat ik heb gefaald als oppasser van Thijs met een h.

Ik zal u nu gaan vertellen wat er is gebeurd. Ik raad u echter wel aan dat u eerst van deze schok bekomen bent, voordat u verder leest.

Thijs met een h was lekker aan het spelen tussen mijn voeten en was zich van geen kwaad bewust. Helaas liepen er ook ongure types rond, die zich hadden voorgenomen, om het leven van Thijs met een h tot een hel te maken.

Verschillende keren hebben deze kerels geprobeerd om Thijs met een h te ontvoeren. Dit heb ik steeds weer weten te voorkomen. Tot vandaag dan.
Thijs met een h werd ontvoerd en ik zette meteen de achtervolging in. Maar ze waren met teveel en op een gegeven moment raakte ik hem uit het oog. Ik zag hem pas weer terug in duizenden stukjes, nadat een brute beul Thijs met een h met een hamer bewerkte.

Het spijt mij heel erg.

Maar eigenlijk is dit maar beter zo, want Thijs met een h was echt superlelijk. Hij had op deze jonge leeftijd al een baard van een kluizenaar en zijn bril met honingpotglazen stond hem echt niet. Die bril ben ik tussen de haakjes ook kwijtgeraakt.

Bovendien krijgen jullie, als het goed is, een nieuw kabouterkindje. En die is hopelijk een stuk beter dan Thijs met een h.

Maar dat neemt niet weg dat ik heb gefaald als oppasser.
Daarom wil ik het goedmaken. Ik wil u aanbieden dat ik het tweede kindje ook onder mijn hoede krijg.

En u hoeft zich geen zorgen te maken over die ongure types. Die durven het niet nog een keer te doen, want anders sta ik niet in voor de gevolgen voor hun. Bovendien weet ik nu ook de plek waar deze kinderlokkers hun ontvoerde kinderen verstoppen. Dus ik zal het tweede kindje snel teruggevonden hebben, als het toch weer mocht gebeuren dat die kerels het toch weer wagen om mij zoiets weer te flikken.

Ik hoop zeer spoedig een reactie hierover van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Tijs zonder h.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?