Skip to main content

Als Verkennerleiding willen wij jullie graag uitnodigen voor een avontuurlijke en spannende week zomerkamp van zaterdag 4 juli tot en met zaterdag 11 juli 2009. Graag nodigen wij jullie uit voor een echte Expeditie Robinson

Omschrijving
In deze week zul je worden getest of jij als Verkenner over de echte Robinson kwaliteiten  beschikt!  Kennis  van  de  natuur, survival vaardigheden, kracht en uithoudingsvermogen zal zeker benodigd zijn voor deze expeditie. Zorg daarom dat je de standaard scouting uitrusting bij je hebt. Het kamp begint op zaterdag 4 juli om 15:00 en is afgelopen op zaterdag 11 juli om 14:30.

Kosten en Inschrijving
De kosten voor het kamp bedragen € 104,‐, over te maken voor woensdag 1 juli op rekeningnummer 46.00.21.184 t.n.v. Jeroen Koch in Enschede. Aanmelden en afmelden voor het kamp moet gebeuren door uiterlijk dinsdag 30 juni  een mail te sturen de verkennerleiding. Je mag maximaal € 12,49 aan zakgeld meenemen voor de hele week.

Locatie: Labelterrein Davy Crockett Hoeve in Smeerling
Het  zomerkamp  zal  plaatsvinden  van  zaterdag  4  juli  t/m  zaterdag  11  juli  in Smeerling, een klein gehucht in de provincie Groningen.

Informatie over het kampterrein is te vinden op de website:
www.davycrocketthoeve.nl

Het adres van de hoeve is:
Smeerling 21, 9591 TX
Onstwedde

Voor een routebeschrijving kun je naar de volgende website:
http://www.davycrocketthoeve.nl/index.php?page=9

Vervoer
LET OP: Voor de heen‐ en terugweg moet eigen vervoer geregeld worden en de fietsen moeten zelf meegenomen worden. Carpoolen is gewenst. Een lijst met contactgegevens van de papa’s en mama’s is bijgevoegd bij deze email.

Contact informatie
Voor specifieke vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen met:
Jeroen Koch: 06 415 069 10

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?