Skip to main content

Beste ouders en kabouters,

In deze post lezen jullie alles over de nieuwe ScoutFit, de JubJam100 en de avondopkomst van 9 oktober as.

ScoutFit

Vorige week is de nieuwe ScoutFit gepresenteerd op de Scout In. Afgelopen zaterdag heeft de groepsraad besloten over wat wij gaan doen met deze nieuwe kledinglijn. In deze post kun je lezen voor welke kledingstukken wij hebben gekozen, en welke afspraken wij hebben gemaakt over het vervangen van de oude uniforms.

JubJam100

Daarnaast is er de afgelopen groepsraad besloten dat wij voornemend zijn om met alle jeugd speltakken deel te nemen aan de JubJam100. Om een definitief besluit te nemen over het wel of niet deelnemen aan dit fantastische kamp (http://jubjam100.scouting.nl) willen wij van alle leden weten of zij voor of tegen deelname zijn. Op de site kun je onze overwegingen lezen. Iedereen kan eenmaal stemmen met zijn of haar lidmaatschapsnummer (staan op je pasje, op het adresetiket van de scouting tijdschriften, en in Akela (https://sol.scouting.nl). Stemmen zonder je lidnummer is niet mogelijk!

Je kunt stemmen van 30 september t/m 11 oktober. Naar aanleiding van de stemming neemt het leidingoverleg een definitief besluit.

Ga naar de stemming

Avondopkomst 9 oktober

9 oktober hebben we een avondopkomst gepland. Deze begint om 18:30 uur (niet om 19:00 uur zoals eerder gecommuniceerd). We verzamelen met z’n allen op het stationsplein in het centrum link. Wat we gaan doen is nog een verrassing, maar om 21:00 uur kunnen alle kabouters weer opgehaald worden aan het Perikplein 81 in Enschede link. Trek in ieder geval een lekkere warme jas aan, want het kan natuurlijk ’s avonds al een beetje fris zijn.

groet,
De Kabouterleiding

Johannes, Mark, Iris, Hanah

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?