Skip to main content

Beste kabouters en kabouterouders,

In deze post vinden jullie informatie over het weekendkamp van 7 en 8 november. We zijn dit weekend te gast in de blokhut van Jong Nederland Geesteren. (Delmaweg 5, 7678 RL Geesteren). Alle kabouters worden hier zaterdagochtend verwacht tussen 10:00 en 10:30 uur. Zondag om 15:00 uur kunnen zij weer opgehaald worden.

Ondanks dat jullie al hebben doorgegeven welk weekend jullie voorkeur heeft, vernemen we toch graag even of je nou meegaat of niet. Je kunt dit doorgeven door ons een mail te sturen naar de kabouterleiding.

De kosten voor het kamp bedragen E 20,-. Wij zijn er ons van bewust dat dit erg veel is, maar helaas moeten we met relatief weinig mensen toch de huur van de blokhut betalen, vandaar dit bedrag. De kampkosten kun je overschrijven naar Girorekening: 5123414 t.n.v. J. de Boer te Enschede o.v.v. je naam.

Het thema is: Geheim kamp. Neem dus vooral thema kleding mee waarin je je zo geheimzinnig mogelijk kunt gedragen, en waarin je absoluut niet opvalt tussen alle andere geheime kabouters!

We zien jullie zaterdag om 10:00 uur in Geesteren.

groet,
De kabouterleiding,

Johannes (06 14 66 49 39) <-- voor noodgevallen tijdens het kamp. Mark Iris Hannah PS. Denken jullie er om dat jullie KIF-formulier recent en kloppend is? Je kunt een nieuw KIF-formulier downloaden van: http://www.volbert.nl/downloads
View Larger Map

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?