Skip to main content

Beste padvindsters,

Wij hopen dat iedereen het bericht heeft kunnen ontcijferen, zo niet dan kunnen jullie hoeronder de informatie in normale taal lezen.

Start; 6 november 20:00 uur op ’t Volbert, Je neemt jezelf in scoutfit ( uniform), je fiets en je hikerugzak met je spullen voor het weekend mee.

Eind: zondag 8 november 15:00 uur , je ouders kunnen zaterdagochtend hier op deze site de plek vinden waar ze je op kunnen halen. We zeggen nu niet waar het is omdat jullie dan weten waar het kamp is :-), maar het is goed bereikbaar met de fiets en je ouders zullen er vanaf ’t Volbert ongeveer 30 min onver fietsen.

Neem het volgende mee:

– slaapzak & matje ( geen luchtbed)

– pyama

– tandenborstel, tandpasta, haarborstel, handdoekje, zeep etc.

– extra set kleding ( warme trui, scouting bestendige broek, dikke sokken)

– evt. je knuffel, foto van je vriendje, zaklamp, iets lekkers om te snoepen na het tandenpoetsen.

– Je SCOUTFIT ( blousse en das) !!!!! Heb je geen blousse en das dan moet je eerst terug naar huis om dit op te halen anders geen kamp.

– Je telefoon mag je dit weekend meenemen, je levert deze dan wel gelijk in bij de start van het kamp. Tijdens het weekend lassen we sms momentjes in waarin je je lover of je moeder kan smsmen dat het heel leuk op kamp is. Naast deze momenten willen wij geen telefoons zien, gebeurt dit wel dan zijn wij genoodzaakt om je telefoon in te nemen en deze aan het eind van het kamp terug te geven.

– Je KIF formulier helemaal up to date, dit willen we van alle padvindsters, geen uitzonderingen. Je kunt het KIF formulier downloaden bij www.volbert.nl/downloads. Ook hiervoor geldt geen KIF geen kamp.

De kosten voor dit fantastische weekend zullen € 25 zijn. De reden voor dit wat hogere bedrag dan jullie normaal gewend zijn is omdat de kosten voor de overnachting en activiteit niet duidelijk zijn.

Houden wij per persoon € 5 of meer over dan zal dit worden teruggegeven.

€ 25 overmaken voor donderdag 5 november op rekeningnummer 103267123 tnv Padvindsters ’t Volbert o.v.v. Je naam.

Heb je je nog niet opgegeven voor het kamp mail dan zo snel mogelijk ‘ Ik Ga Mee ‘ padvindstersleiding@volbert.nl. Ga je niet mee mail dan ‘ Ik ben saai en ga niet mee ‘ naar padvindsterleiding@volbert.nl.

Mochten we iets vergeten zijn, heb je vragen, opmerkingen etc. Mail dan naar Jorieke@volbert.nl

Jorieke is tijdens het weekend bereikbaar voor noodgevallen op telefoonnummer 06-42369593.

Groetjes,

de padvindsterleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?