Skip to main content

Voor de Kersthike 2009 zijn wij op zoek naar enthousiaste ouders die mee wil helpen tijdens de Kersthike. Met als voornaamste invulling posthouders. Een posthouder moet de beschikking hebben over een auto. En voorzien zijn van veel vreugde, liefde en enthousiasme zodat de verkleumde wandelaars zich op hun gemak voelen. Uiteraard moeten ze beschikbaar zijn op de dag van de Kersthike (12 december).

Een posthouder voorziet de wandelaars van lekkernijen en comfort vanaf een vaste stek langs de route. Je krijgt van de organisatie materiaal, een uitgebreide handleiding en een locatie aangereikt. Vrije invulling voor extra fijnheid ligt geheel in de handen van de posthouder.

Als posthouder kun je de volgende posten invullen:

  • vrijdag avond post (choco & Glühwein)
  • zaterdag ochtend post. (koffie & thee)
  • zaterdag lunch post. (lekker soepje)
  • Zaterdag middag post. (broodje knak)

Posthouders zijn welkom bij de boerenkoolmaaltijd op zaterdag en op de nieuwjaarsborrel.

Lijkt je het leuk om een dagje te helpen meld je dan nu aan bij de kersthik middels het contactformulier op onze website.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?