Skip to main content

Beste kabouter(ouders),

In onze vorige post zijn we een aantal zaken vergeten te vertellen, mede omdat deze nog niet waren afgestemd. Daarom hierbij wat aanvullende informatie over ons zomerkamp.

Let op!: De informatie op deze pagina wordt tot aan het zomerkamp regelmatig bijgewerkt. Aangepast informatie wordt vet weergegeven

Tijden

Zaterdag 10 juli verzamelen we om 14:00 uur op het kampterrein aan de Kuhlstrasse in Bad Bentheim. We gaan ervan uit dat je dan al lunch hebt gehad, of zelf een lunchpakketje bij je hebt die je bij aankomst lekker oppeuzelt.
Woensdag 14 juli kunnen de kabouters om 14:00 uur worden opgehaald.

NB. Mocht je als ouders meerdere kinderen naar een zomerkamp moeten brengen, dan is het geen probleem dat je 30 minuten later komt

Vervoer

Voor het vervoer van onze spullen hebben we een vrachtwagen tot onze beschikking. Mocht het niet lukken om de fiets zelf mee te nemen, dan kan deze vervoerd worden.

Op 10 juli gaan we om 10:00 uur de vrachtwagen inpakken, wij hebben nog een paar sterke ouders nodig om ons daarbij te helpen (duurt 30-60 minuten).

Om naar het kampterrein te komen kunnen jullie natuurlijk carpoolen, mocht je niet over adreslijst van andere kabouters beschikken, dan sturen wij deze graag toe. Ook is de lijst beschikbaar door in te loggen op Akela (http://sol.scouting.nl).

Zakgeld & Snoep

Het is niet nodig zakgeld mee te nemen naar het zomerkamp. Voor een ansichtkaart naar huis wordt gezorgd.
Snoepgoed mag je natuurlijk meenemen, maar lever het wel even in bij de leiding. Trouwens: gezond snoepen vinden wij veel beter!

Aanmelden en betalen

Graag horen wij zo snel mogelijk wie er allemaal wel en niet meegaan. Je kunt je aan- of afmelden door een mailtje te sturen naar de leiding.

Het zomerkamp kost dit jaar E60,- Wij verzoeken jullie om dit voor 5 juli over te maken op Girorekening 5123414 t.n.v. J. de Boer te Enschede. Onder vermelding van je naam.

Meenemen

Goedwerkende, probleemvrije fiets
Themakleding voor de middeleeuwse jungle
Leesboek
Spelletjes
Bord/mok/bestek/Flesje
Dagkleding
Zwemkleding
Warme trui die geschikt is om bij het kampvuur te dragen
Wandelschoenen
Dagrugzak
Waterfles
Pet/Cap/Hoed/Hoofddeksel
Zonnebrand
Regenkleding
Uniform
(Kopie) ID-kaart op paspoort (afgeven aan de leiding bij aankomst)
Deet / anti-muggen spul

wordt nog verder aangevuld…

Contactmogelijkheden

In verband met de hoge mobiele kosten in het buitenland schaft de leiding een Duits mobieltje aan. Het mobiele nummer dat hierbij hoort communiceren we op deze pagina. De leiding is alleen te bereiken voor noodgevallen.

Mobiel: +49 163 752 1345

Locatie

Let op! Sinds 5 juli is de locatie op de kaart iets veranderd! Heb je hier voor 5 juli gekeken? Print dan de kaart opnieuw uit.

Wij zijn te gast bij Boer Heinrich Brinker aan de Kleidiek, Bad Bentheim. Dit ligt ongeveer 300 meter na de T-splitsing B403/L39. Dat is zo’n 2.5 kilometer voor Schuttdorf, op de weg Bad Bentheim-Schuttdorf. Je komt aanrijden over de Kleidiek, Over de Schuttorfer Strasse is het lastig rijden. De Kleidiek gaat over van een verharde weg in een zandweg, na ongeveer 200 meter zie je het kampterrein.

Als alternatief kun je in Bad Bentheim de bordjes ‘Freilichtsbuhne’ volgen. Na de Freilichtsbuhne ga je na 200 meter een brug over, je komt dan bij het kampterrein. Print onderstaand kaartje uit, dit helpt je zeker bij het vinden van de kamplocatie.


View Zomerkamp 2010 in a larger map

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?