Skip to main content

Beste Verkenner(ouders),

Hieronder de informatie voor het zomerkamp 2010. Het woordt natuurlijk weer een week vol met avontuur, uitdaging en leuke activiteiten, dus doe mee!!

Let op!: De informatie op deze pagina wordt tot aan het zomerkamp regelmatig bijgewerkt. Aangepast informatie wordt vet weergegeven

Fiets

Denk er even om dat je fiets goede remmen moet hebben! Waar wij heengaan is het verplicht om twee onafhankelijk werkende remmen te hebben!

Tijden

Zaterdag 10 juli verzamelen we om 09:45 uur op het Clubhuis. Vanaf hier gaan we met de fiets naar het kampterrein. Zaterdag 17 juli Zijn de verkenners ongeveer rond 16.00u terug bij het Clubhuis.

Vervoer

Voor het vervoer van onze spullen hebben we een vrachtwagen tot onze beschikking. Op 10 juli gaan we om 10:00 uur de vrachtwagen inpakken, met o.a. onze fijne spullen. Wij gaan dus ook beginnen met even snel meehelpen, kunnen we daarna starten met de fietstocht.

Kosten & Zakgeld

Het zomerkamp kost dit jaar 100 euro voor de verkenners. Dit bedrag mag overgemaakt worden op 460021184 ten name van Toeval Fotografie te Enschede. Zorg even dat het zomerkamp voor 6 juli is betaald. Wat betreft het zakgeld stellen wij dat de kids voldoende moeten hebben aan 10 a 15 euro. Meer dan 15 euro zakgeld gaan we innemen en aan het einde van het kamp teruggegeven.

Meenemen

Goedwerkende, probleemvrije fiets, die niet (veel) te groot of te klein is! Daarnaast voorzien van twee onafhankelijk werkende remmen
Themakleding om Bassie&Adriaan te vangen!
Leesboek
Leuke kleine spelletjes
Bord/mok/bestek
Dagkleding
Zwemkleding
Warme trui die geschikt is om bij het kampvuur te dragen
Slaapspullen
Regenkleding
Wandelschoenen
Hike rugzak voor de hike (meerdaags) en evt Daypack voor tijdens fietsen
Gevulde Waterfles van minstens 1,5L (liever meer ivm voorspelde hitte)
Zakmes
Pet/Cap/Hoed/Hoofddeksel
Anti-zonnebrand iets
Anti-insecten iets
Maximaal 300gr. Snoep (gaan we controleren)
Maximaal 200gr aan andere hartige snacks
(Kopie) ID-kaart op paspoort (afgeven aan de leiding bij aankomst)
Als je niet mee was op DSW, of je gegevens zijn gewijzigd: Nieuw KIF formulier

wordt nog verder aangevuld…

Thema

Over het thema hebben we al het een en ander verteld, maar wij gaan dus Bassie en Adriaan proberen te vangen. Wij gaan het boevenpad betreden en die vervelende clown en die irritante acrobaat grijpen!

Contactmogelijkheden

In noodgevallen zijn wij te bereiken op onze normale mobiele nummers:
Jeroen Koch: 06-41506910
Leanne v/d Weij: 06-12344621
Het zou kunnen dat we de telefoon niet direct op kunnen nemen, laat dan een voicemail achter met naam en telefoonnummer. Wij bellen dan zo spoedig mogelijk terug!

Locatie

Dit blijft geheim totdat we op het kampterrein zijn. Voor de ouders wordt de locatie Zaterdagmiddag na vertrek op de website gepubliceerd.

Wij hebben er zin in!

Groet,

De Baron, B100, Handige Harry, Vlugge Japie en B2

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?