Skip to main content

Locatie

Wij zijn te gast bij Boer Heinrich Brinker aan de Kleidiek, Bad Bentheim. Dit ligt ongeveer 300 meter na de T-splitsing B403/L39. Dat is zo’n 2.5 kilometer voor Schuttdorf, op de weg Bad Bentheim-Schuttdorf. Je komt aanrijden over de Kleidiek, Over de Schuttorfer Strasse is het lastig rijden. De Kleidiek gaat over van een verharde weg in een zandweg, na ongeveer 200 meter zie je het kampterrein. Dit is dezelfde locatie als de kabouters en padvindsters

Als alternatief kun je in Bad Bentheim de bordjes ‘Freilichtsbuhne’ volgen. Na de Freilichtsbuhne ga je na 200 meter een brug over, je komt dan bij het kampterrein. Print onderstaand kaartje uit, dit helpt je zeker bij het vinden van de kamplocatie.


Zomerkamp Locatie VK / PV weergeven op een grotere kaart

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?