Skip to main content

De welpen gaan op Zomerkamp!

Dit kamp wordt gehouden op het Ada’s Hoeve in Ommen. Routebeschrijving vindt u op de laatste pagina. Op zaterdag 10 juli kunt u uw welp in uniform brengen om 12.30h; uw welp dient dan al geluncht te hebben. Op woensdag 14 juli kunt u hem weer ophalen om 13.00h. Op woensdag 14 juli begint de installatie van de nieuwe welpen om 12.30h; hierbij zijn alle ouders welkom.
Tijdens het kamp is de leiding voor dringende gevallen bereikbaar op het noodtelefoonnummer van Tim Bachmayer: 06-34641897.

In verband met de voorbereidingen willen we van alle ouders uiterlijk 26 juni een aan/afmelding hebben ontvangen voor dit kamp. Echter zou het prettig zijn om dit zo snel mogelijk te laten weten.
Kunt u bij de aan/afmelding aangeven of u zich beschikbaar wilt stellen voor carpooling en of u hiervoor bereikbaar wilt zijn voor de andere ouders?
Na 26 juni wordt dan een carpoollijst verspreid onder alle ouders met de vermelding welke ouders beschikbaar zijn.

De kampbijdrage is €60 per welp. Dit bedrag dient zaterdag 3 juli te staan op ING rekeningnummer 6882990 t.n.v. M.W. Hendrikx, Amersfoort, o.v.v. “Zomerkamp welpen 2010, naam welp”. Wij willen u met klem verzoeken het bedrag voor de aangegeven datum over te maken. Na overschrijding van deze datum wordt het deelnamegeld verhoogd met €10.

De leiding gebruikt het meest recentste Kamp Informatie Formulier (KIF) van uw welp die u heeft ingeleverd. Bent u van mening dat de KIF van uw welp verouderd is en aangepast moet worden, dan kunt u een nieuwe aanvragen bij de leiding.

Wij blijven slapen in een tent. Denk dus zelf aan slaapspullen: goede bodemisolatie (matje/luchtbed), een slaapzak, en een deken.

Het kamp wordt gedraaid door de 6 bekende welpenleidings: Tim, Rob, Luc, Sander, Martijn en Tijs.
Verder zullen Eddie Poppe en Daphne Gieskes als gastleidings aanwezig zijn op het kamp.

Paklijst:
• Een slaapzak en een zachte ondergrond (bijvoorbeeld een matje)
• Een warme jas & regenkleding
• Warme kleren voor bij het kampvuur
• Droge reservesokken, waterdicht schoeisel (bv laarzen)
• Pyjama
• Zwemkleding met handdoek
• Uniform
• Tandenborstel met geschikte pasta & Zeep & Handdoek
• Evt. Medicijnen (geeft U dit even aan op het Kampinformatie-formulier s.v.p.? Deze wordt op aanvraag verstrekt door de leiding)
• Zaklamp
• Zonnebrandcrème
• Antimuggen spray
• Zakmes met naamlabel (wordt aan het begin van het kamp door de leiding ingezameld).
• Bord, Mok, Bestek voorzien van naamlabel.
• Iets lekkers voor de leiding wordt gewaardeerd ?

Denkt u bij ontvangst op zaterdag aan het volgende:
1. Zakmessen dienen te worden ingeleverd. Uit veiligheidsoverwegingen mogen welpen alleen met toestemming onder toezicht in de kampvuurkuil met messen ‘spelen’.
2. Het is niet toegestaan om zakgeld mee te nemen op kamp.
3. Snoepgoed mag meegenomen worden. Echter dient dit wel bij aanvang samen met de zakmessen bij de leiding ingeleverd worden. Op gepaste momenten krijgen de welpen hun snoepgoed terug.

Mocht u nog vragen hebben over het kamp, naam dan gerust contact met de leiding op.

We hebben er zin in!
Met vriendelijke groeten van de welpenleiding.

———–

Routebeschrijving

Adres
Gilwell Ada’s Hoeve
Zwolseweg 17
7731 BC Ommen

Routebeschrijving
In de meeste gevallen zul je via de A28, N340 of N348 naar Ommen komen. Ga in het centrum van Ommen rechtsaf de brug over. (Linksaf als je vanuit de richting Hardenberg komt.) Gelijk na de brug weer rechtsaf slaan de Zwolseweg in. Na ruim een kilometer ligt Gilwell Ada’s Hoeve aan je rechterhand.
Vanuit de richting Hellendoorn of Den Ham sla je vlak voor de brug in Ommen linksaf de Zwolseweg in. Na ruim een kilometer ligt Gilwell Ada’s Hoeve aan je rechterhand.

Route Kampeerterrein het Ada’s Hoeve
Op het Ada’s Hoeve is het niet mogelijk om met de auto naar het kampeerveld te rijden. Gelukkig zijn er bij de receptie handkarren waarop u uw bagage kunt vervoeren naar het kampeerveld.
Bij aanvang van het kamp staat er leiding bij de receptie die u doorverwijzen naar het kampeerveld.
De welpen hebben het Laarmanshoek als kampeerterrein. Vanaf de receptie is het ongeveer 5 à 10 minuten lopen.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?