Skip to main content

Beste Kabouters,

In deze post vinden jullie informatie over de opkomsten en kampen voor de komende tijd.

Planning tot de zomervakantie

Op 12 juni is er een gewone opkomst

Op 19 juni hebben wij een bijzondere opkomst. Deze is namelijk op de locatie van het familieweekend (Beundersveld, waar we ook op weekendkamp waren). Tijdens deze opkomst kunnen jullie zelf kiezen of je voetbal gaat kijken op een groot scherm, of dat we iets anders gaan doen.

Op 26 juni is er geen opkomst. De laatste opkomst van dit jaar is namelijk op vrijdagavond 25 juni! Deze opkomst duurt van 18:30 uur t/m 20:30 uur. De locatie is nog even geheim!

Op 3 juli is er geen opkomst. Deze dag gebruikt de leiding namelijk om alle spullen voor het zomerkamp in te pakken.

Op 10 juli begint het zomerkamp!

Familieweekend

Voor diegene die het familieweekend nog niet kennen. Je kunt hier informatie vinden over het familieweekend. Jullie zijn samen met je familie uitgenodigd om een lekker weekend te komen kamperen! Tijdens het familieweekend is er (behalve tijdens de opkomst) niet echt een programma. Maar meestal komt het er op neer dat we 2 avonden kampvuur hebben, op zaterdag een lekker BBQ, en er altijd wel een mooie wandeling en een nachtspel wordt georganiseerd. Hebben jullie dus zin in een lekker weekend weg om alvast je tent uit te proberen, klik dan op de bovenstaande link voor informatie en aanmelden.

Zomerkamp

Het zomerkamp is alweer over een maand, het wordt erg leuk en gezellig, en we krijgen natuurlijk fanastisch zomerweer! Graag horen wij zo snel mogelijk wie er allemaal wel en niet meegaan. Je kunt je aan- of afmelden door een mailtje te sturen naar de leiding.

Het zomerkamp kost dit jaar E60,- Wij verzoeken jullie om dit voor 5 juli over te maken op Girorekening 5123414 t.n.v. J. de Boer te Enschede. Onder vermelding van je naam.

We gaan dit jaar naar Bad Bentheim. We staan op loopafstand van het kasteel, maar fietsen gaat sneller. Dus die heb je zeker nodig!

Meer informatie over het zomerkamp krijg je in de loop van deze maand.

groet,
de Kabouterleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?