Skip to main content

Beste Herfstwandelaars,

Mistige weiden, een koppeltje reeën, druilerige bossen, soms een zonnig terrasje met je jas aan, ’s avonds een vuurtje en dan vroeg de tent in. Je kunt het allemaal meemaken tijdens de Herfsthike in het Naturpark Nördlicher Teutoburger Wald.

De Herfsthike is op 29-30-31 oktober, aan het eind van de herfstvakantie. Als je voor jezelf, je tent, je eten en je spullen kunt zorgen en minimaal 25 km per dag kun lopen, kun je mee. Je mag ook je vader of moeder meenemen, als je nog niet alles zelf kunt! Totale afstand in 3 dagen is 64 km.

We vertrekken op vrijdag 29 oktober om 10.30u vanaf een parkeerplaats vlak bij Bad Iburg (D). Dit is ca. 1 uur rijden vanaf Enschede. De auto kan blijven staan, want we komen er zondagmiddag terug. Met openbaar vervoer kun je er ook komen, maar dan ben je ruim 3 uur onderweg. Als je vervoer nodig hebt, geef dat dan bij je aanmelding aan, dan kunnen we evt. carpoolplaatsen coördineren.

We hebben 2 mooie overnachtingsplekken gevonden. Kosten hiervoor zijn samen 10 euro. Hiervoor krijg je ook de route-informatie, waypoints, tracks en kaarten per mail. Bij de tweede overnachting is er de mogelijkheid aan een gezamenlijke warme maaltijd in het restaurant mee te doen. Kosten hiervoor max. 10 euro per persoon. Geef bij je aanmelding aan of je hiervan gebruik wilt maken.

Samengevat

Wat Herfsthike 2010 Ahornweg Süd
Wanneer Vr 29 -za 30 – zo31 oktober, start 10.30u
Opgave Voor 20 oktober op herfsthike @ volbert.nl
Kosten 10 euro
Bijzonderheden Maaltijd bij 2e overnachting voor 10 euro -> aangeven bij opgave

Tot 29 oktober.

Herfsthike 2010, Peter Leferink

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?