Skip to main content

In het weekend van 15, 16 en 17 oktober vieren we met scouting ’t Volbert het honderdjarig bestaan van Scouting Nederland. Dit doen wij middels een groot feest op de zaterdagavond van 20.00 uur tot 23.00 uur voor de Rowans & Sherpa’s, Explorers, Stam, leiding en ouders. In dit weekend vindt ook de jaarlijkse JOTI (jamboree on the internet) plaats.

Voor de Bevers, Welpen, Scouts en Rowans & Sherpa’s is er een uitgebreid dagprogramma. Dit begint om 15.00 uur en wordt om 18.00 uur afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Om 19.00 uur kunnen de kinderen opgehaald worden of zelfstandig naar huis gaan.

Op vrijdagavond begint het JOTI programma al voor de Rowans & Sherpa’s, Explorers, Stam en kaderleden.

Met vriendelijke groet,

De JOTI/Groepsfeest-commissie.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?