Skip to main content

Hallo allemaal,

Zaterdag 18 september 2010 is het weer zover! Het overvliegen 2010 vindt dan plaats.
Tijdens het overvliegen wisselen alle kinderen die te oud worden voor de huidige speltak van speltak. Dit houdt in dat er na het overvliegen overal nieuwe speltaksamenstellingen en leiding zijn.

Dit mag natuurlijk niet ongemerkt gebeuren, dus zal er een groot feest van gemaakt worden. Het is zeer aan te bevelen om de alleroudste kleren aan te trekken, ook als jij niet gaat overvliegen.

Deze opkomst vindt ook plaats met gewijzigde tijden, namelijk van 1300h t/m 1630h.
De opkomst begint om 1300h op het clubhuis. Er zal eerst een uurtje met de oude speltakken gedraaid worden. Hier wordt dan ook afscheid genomen van kinderen die over gaan vliegen en de vertrekkende leiding.
Om 1400h begint het daadwerkelijke overvliegparcours. Dat houdt in dat de overvliegers met hun af te leggen parcours beginnen. Ouders zijn van harte welkom om dit aan te schouwen; oude kleding aanbevolen, of uiterst goed opletten 🙂
1530h is het afleggen van het parcours afgelopen. Er zal dan nog een uurtje tot 1630h met de nieuwe speltaksamenstelling opkomst gedraaid worden. In dit uurtje zullen de nieuwkomers bij de speltakken verwelkomd worden.

Hopelijk zijn jullie nu voldoende geïnformeerd en zijn jullie allemaal van partij!
Voor vragen kunt u contact opnemen met de overvliegcommissie 2010. Stuur een bericht naar de stam.

Groeten,
Overvliegcommissie 2010.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?